Gość daniel zl1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam od dawna zaopserwowałem że moja primerka p11 za durzo pali co robić proszę o pomoc pozdrawiam Ortografia się kłania and_pec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 zdjąć nogę z gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 o ile za dużo? ja też uważam że moja za dużo pali, ale cóż... sprawdź hamulce czy nie trzymają, filtry i ciśnienie w kołach. Może być dużo powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel zl1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 pali 9 i ponad w mieście na trasie 8-9 sprawdze chamulce i ciśnienie w kołach ale raczej to mam w porządku a może wlać coś do przeczyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Poczytaj sobie o naszych traktorkach to bedziesz wiedział gdzie znajduje się sitko na pompie paliwowej na wężu od filtra paliwa, może masz syf. Kup sobie może środek STP do czyszczenia wtryskiwaczy koncentrat co leje się co 5kkm. Na pewno musza być filtry czyste powietrza czy paliwa no i olej na czas wymieniany. Jest też temat o filtrach najlepiej filtron ,knecht czy mann Fakt dużo twój pali.Ale jak czytałeś forum to auto nie lubi dużo gazu. Powoli i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 przeniosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dajcie spokój już z tym spalaniem Temat powtarzany enty raz ! Czystość filtrów 2 Przepływomierz 3 Zawór EGR 4 Kąt wtrysku i dawka wtrysku 5 Wtryskiwacze 6 Wtryskiwacz sterujący 7 Rozrząd 8 Kompresja itd itp Jak to wszystko wykluczysz to znajdziesz powód Lektura do przerobienia http://forum.nissank...k-cd20t-diesel/ Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.