HaKeN Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam mam problem z wymianą przegubu w Nissan Primera P10 1991 2.0D !! Znalazłem w sieci oraz powidziano mi w sklepie ,że są dwa rodzaje przegubów z wewnetrznym uzebiemien strony koła 22 i 23 zębami ! I teraz jest kwestia jak sie dowiedzieć bez ściagania przegubu ile zębów jest u mnie czy jest jakiś zapis gdzieś coś albo ktoś wie od czego to zależy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 External Teeth : 27 Internal Teeth : 22 Seal Diameter : 56 mm Outer Diameter : 82 mm Length : 58.3 mm Masz ABS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaKeN Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 bez abs właśnie jest ! i są dwa pasujące rodzaje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jest to do sprawdzenia w sklepie,lub w serwisie>podajesz nr karoseri i powinno wyjsc,jesli jest wszystko orginalne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.