Gość Yauheni Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 jestem z Białorusi i u nas jest taki przepis ze nie mozna przyciemniać szyby folią (taśmą)... kupiłem Nissana Primera w Polsce z przyciemnionymi szybami folia i juz kiedy go rejestrowalem w Białorusi nie przeszedłem przegłądu, gdyż mam ten przepis...... ale jest taki chaczyk w tym przepisie, jezeli samochud ma seryjnie montowanie takie szyby i ma na szybach napis (E6; R43 i etc.) może z takimi szybami jezdzić..... boli mnie gdyż mam czarnego kombiaka) i chce jakos przyciemnic "tyl" )) wiec pytanie czy są (były) seryjnie (przez producenta) montowane przyciemnione szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) nie bylo seryjnie przyciemnianych szyb na czarno sa ciemniejsze odcienie ale prawie nie widac roznicy , przepisy zakazu jazdy z przyciemnianymi szybami dotycza szyby przedniej i szyb przednich bocznych tylne mozesz przyciemniac do woli bynajmniej w PL Edytowane 12 Grudnia 2012 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson1988 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ja sam musiałem przyciemniać tylne szyby autko ładniej wygląda . Przednie boczne mogą być przyciemnione na 30 % ale czy jest sens ? gdzieś mi się obiło o uszy że na białorusi można mieć przyciemnioną tylko tylnią szybę od bagażnika swoją drogą ciekawe jak to jest jak obcokrajowcy postanowią przekroczyć granice ;p wtedy zdzieramy folię :> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 tak powinno byc ale pewnie przymykaja oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Może Angole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Na wschodzie byłym ZSRR nie ma ograniczeń na przyciemnianie szyb. Byłem w Rosji czy też na Ukrainie Jeśli chodzi o Rosję to jest inna planeta np litr oleju napędowego za 3 zł (sierpień. 2012) http://www.youtube.com/watch?v=oO1bEtlpLuw Edytowane 13 Grudnia 2012 przez michaell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yauheni Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tak Rosja i Ukraina wszyscy na czarno, ale u nas bat'ka Lukaszenko wydal rozkaz ze maja byc biale szyby, ze za nieoryginalne przyciemnione szyby zabieraja dowody, ale jest taki punkt ze te którzy maja oryginalne przyciemnione moga jezdzic.... wiec) szukam takie szyby) albo mysle żeby moje szyby w piecu przyciemnic i zmienic markirowke(emmm numer szkla) u przyciemnionych szyb oryginalnie idzie numer E6 V 43R ####### ja mam E6 43R i musze dopisac "V" zeby bylo zgodnie z prawem))))) P.S. mam nadzieje ze mnie rozumie cie)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Hej pytałem się znajomego jak to jest z szybą tylną można mieć na max przyciemnianą . Do kombi to wręcz trzeba bo jak będziesz coś wiózł większego i zostawisz na parkingu to potencjalny złodziej nie będzie nic widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ja tam na maxa czarne to zrobilbym wszystkie procz przednich oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 a jaki masz kolor auta preston81 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 poki co srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi