Gość Pablo's Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 witam, ma ktoś może jakieś opisy lub materiały "mile widziane po polsku" na temat tego silnika SR16VE czy montując go w 100 NX możemy zostawić skrzynie starą od 1.6 czy są jakieś inne mocowania jej piszczie wszystko co wiecie na temat tego modelu silniczka a może wie ktoś gdzie taki jest na sprzedaż :?: za wszystkie odpowiedzi wielkie dięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 marzysz czy juz sie chcesz powiesic N I E D O D O S T A N I A w europie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Są firmy które zajmująsię ściąganiem aut z japoni. Wraz z silnikiem musiż, mieć do neigo wiżake, ECU, przeplywke. Twoja skrzynia powinna pasować. DOdam od Siebei żę silnik bardoz ciekawy, myślę żę za 5-6 tyś złmoża już znaleść takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Coobcio masz może namiary na takie firmy? byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 SR16VE jest praktycznie nieosiągalny jako sam silnik zdarzają sie połówki aut na eay.com ale BARDZO BARDZO żadko większośc z nich to wersje ok174 KM jest wersja 194 KM z almery VZR ale o tej to juz można marzyć bo jest unikatowym co do szukania to lepiej poszukaj SR20VE mają ok 190 KM i występowały w primerze są do dostania za oceanem - radze sprowadzić połówkę auta bo nikt w Polsce Ci tego nie podłączy na syryjnych kablach choc w internecie jest duzo informacji o tych silnikach łacznie z rozpisaniem ECU - silnik CI wejdzie napewno do 100XN bo jak sie mieści SR20DE to ten większy nie jest 5-6 tyś jest raczej cudem niż możliwością- silnik ze skrzynią to srednio 1500 dolców plus przesyłka cło podatek - itp itd :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Mechanika Pojazdowa Krakow 31-752 ul.Łowińskiego 7 Faxtel; 12425 84 93 tel. kom. 0 502 088 947 techniczny tel. kom. 0 602 71 72 24 marketing Info - English, German mobile phone 0048 502 50 55 63 Prosze bardzo, cena 5-6 tys zł jest jak najbardziej realna. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 ok wielkie dzięki dziś będę do nich dzwonił i się dowiadywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a no i może coś się z tego się wyklaruje a wtedy NEO VVl SR16VE lub NEO VVl SR16VE N1 no i wtedy jakieś wyścigi możemy majstrować 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a no i może coś się z tego się wyklaruje a wtedy NEO VVl SR16VE lub NEO VVl SR16VE N1 no i wtedy jakieś wyścigi możemy majstrować 8)a oplaca Ci sie do NXa to montowac? Bo zeby nie bylo jak z NXem Xantosa...wladowal 20 000zl a potem chce go sprzedac za 15 000zl :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a no i może coś się z tego się wyklaruje a wtedy NEO VVl SR16VE lub NEO VVl SR16VE N1 no i wtedy jakieś wyścigi możemy majstrować 8)a oplaca Ci sie do NXa to montowac? Bo zeby nie bylo jak z NXem Xantosa...wladowal 20 000zl a potem chce go sprzedac za 15 000zl :roll: w przeciwieństwie do niego nie robie żadnych przeróbek z karoserią to sporo ciągnie szmalu a nasze 100 i tak ładnie się prezentują a zamierzam sie nim troszkę pokulać no i wiem co mam blachy ser 8) a jak widzę kolesia co się wozi bmw i co to nie on to krew mnie zalewa a lubię szybką jazdę a poza tym jak ktoś ma pierdolca na punkcie tuningu to nie mam mocnych na to :twisted: w moje byłe autko też sporo wsadziłem ale było warto kolesie z lepszych aut robili wielkie gały jak maluszek ich wyprzedzał he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a no i może coś się z tego się wyklaruje a wtedy NEO VVl SR16VE lub NEO VVl SR16VE N1 no i wtedy jakieś wyścigi możemy majstrować 8)a oplaca Ci sie do NXa to montowac? Bo zeby nie bylo jak z NXem Xantosa...wladowal 20 000zl a potem chce go sprzedac za 15 000zl :roll: w przeciwieństwie do niego nie robie żadnych przeróbek z karoserią to sporo ciągnie szmalu a nasze 100 i tak ładnie się prezentują a zamierzam sie nim troszkę pokulać no i wiem co mam blachy ser 8) a jak widzę kolesia co się wozi bmw i co to nie on to krew mnie zalewa a lubię szybką jazdę a poza tym jak ktoś ma pierdolca na punkcie tuningu to nie mam mocnych na to :twisted: w moje byłe autko też sporo wsadziłem ale było warto kolesie z lepszych aut robili wielkie gały jak maluszek ich wyprzedzał he he no tak, ale sprzedajac Nyse+ to co mialbys w nia wlozyc to jzu bys kupil cos szybkiego, nie mowiac o tym, ze jednak nie wiadomo czy wszystko by poszlo bezbolesnie. Sluchaj a nie lepiej Ci kupic silnik 2.0 i zrobic jak Coobcio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 w 1.6 z silnikiem 174KM lub jak się uda N1 200KM inne autka mają małe problemy + parę innych przeróbek i robi się niezłe wyniki zawsze mozna wsadziś SR20VE jakieś 240KM 8) wszystko się jeszcze koaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 w 1.6 z silnikiem 174KM lub jak się uda N1 200KM inne autka mają małe problemy + parę innych przeróbek i robi się niezłe wyniki zawsze mozna wsadziś SR20VE jakieś 240KM 8) wszystko się jeszcze koaże chłopaki opanujcie sie:) i przylećcie spowrotem na planete ziemia tu polska - paliwowe realia jak i stan naszych dróg pozdro dla najlepszego forum i ludzi majacych NX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 w 1.6 z silnikiem 174KM lub jak się uda N1 200KM inne autka mają małe problemy + parę innych przeróbek i robi się niezłe wyniki zawsze mozna wsadziś SR20VE jakieś 240KM 8) wszystko się jeszcze koaże chłopaki opanujcie sie:) i przylećcie spowrotem na planete ziemia tu polska - paliwowe realia jak i stan naszych dróg pozdro dla najlepszego forum i ludzi majacych NX ale nic nie zastąpi zastrzyku adrenaliny to jak z narkotykami jak zasmakujesz to wpadłeś po uszy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 heeh w sumie o tym zapomniałem ale i to z czasem przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a z mocą silnika to jest tak: ciągle jej mało i mało a przy okazji rozwijasz swoje umiejętności w opanowaniu nowych mocy taki test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi