hors Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam serdecznie To moj pierwszy post na tym formum. Ale chyba bede od teraz stalym bywalcem, chociaz mam nadzieje ze nie koniecznie w takich sprawach jak dzisiaj bede sie wypowiadal Kupilem Murano 2006 EU z Włoch. Czysto teoretycznie 122 tys przebiegu - sprawdzic tego nie potrafie. LPG zalozony od nowosci we wloszech Landi Renzo z reduktorem IG1, tyle wiem bo w papierach jest napisane. Wymienilem plyny,oleje i filtry - został mi jeszcze olej w CVT. Zauwazylem ze ma bolaczke w postaci nierownej pracy silnika na wolnych obrotach. Nie wazne czy benzyna czy gaz - wrecz bym sie sklanial do obserwacji ze na benzynie bardziej faluje. Pojawil sie MIL z kodem 0300. Wiec wymienilem świece. Byly juz faktycznie w oplakanym stanie. Cisnienie sprawdzane i podobno we wszystkich cylindrach rowne. Ale problem nie ustapil. Po 500 km zaswiecila sie ponownie MIL tym razem dwa bledy 0300 oraz 0420. Skasowalem, pojezdzilem jakies 500km i wyskoczyl 0303 oraz 0420. Sam sobie chyba nie dam rady, polecicie mi jakiegos mechanika na Slasku ? Moze ktos mi poleci jakiegos speca od LPG LandiRenzo ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek123 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam,podaje ci numer do mnie zadzwon ,bo osobiscie mam murano i mamy serwis autoryzowany landi renzo.lokalizacja Olkusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 panowie nie w tym dziale takie tematy się załatwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.