Gość mirekg9 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) yorg, podaj temat-dział który jest Ci potrzebny. Może uda mi się jakoś Ci pomóc. Też mam serwisówkę pdf, ale ona u mnie zajmuje 53.7mb i przetłumaczona częściowo na polski. Cała nie przejdzie więc podaj co Ci potrzebne. Edytowane 2 Maja 2011 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Melonier Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam. Szukam instrukcji do modelu V10 z silnikiem 1.8 model stary z klimą ręczną bez wodotrysków ,radio kaseciak, mam instrukcję po niemiecku. Wasze instrukcje to na ogól model V12- może wszystko jest podobnie lecz wolał bym się upewnić. Jakie oleje silnikowe stosujecie do tego modelu. Syntetyk / półsyntetyk ,a może mineralny. Czy opony całoroczne się sprawdzają w tym modelu? Pozdrawiam i czekam na pomoc. dk9@wp.pl-to do przesłania mi instrukcji. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bakter256 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam drogich forumowiczów może ktoś pomoże potrzebuje odczytać vin do mojej tiny VSKTBAV10U0061256 Z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitro Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Proszę o Instrukcje do nissana almery Tino 2.2 dci Po Polsku z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Witamy nowego kolegę. Na forum znajdziesz wszystko np. tu http://forum.nissank...rukcje-do-tino/, prócz tego, na górze po prawo, masz coś takiego jak >>Wyszukiwanie<< Edytowane 4 Czerwca 2012 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagi Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 witam mam już wersję elektroniczną instrukcji do Almery Tino w pdf'ie. Chętnie pomogę.... Witam czy jest możliwość dostania od ciebie instrukcji do almery tino 2,2 dci 2004r z góry dziękuje mój adres psmaglowski@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam, mogę prosić kogoś o serwisówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam, mogę prosić kogoś o serwisówke? Trochę miejsca ona zajmuje. U mnie w stopce masz link do mnie na Chomikuj - tam możesz sobie pobrać. Uzupełnij profil !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam Panowie! Potrzebował bym tzw.serwisówkę lub manuala żeby się trochę wgryźć w te moje Tino(2.2Di 2001r.) Czy u Ciebie Mirek w tym chomiku znajdę na temat tego rocznika coś konkretnego? Mój mail: kmendra@tlen.pl Z góry dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jest ale po angielsku. Po polsku nie ma. Wrzucisz na translator i będziesz miał po polsku, lecz trochę niezrozumiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ok dzięki Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foliarz Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) witam szukam instrukcji do tino 2,2 oczywiśćie po plosku. temat przeniosłem tam gdzie być powinien - tutaj masz wszystko, a instrukcje u mnie w stopce. Edytowane 16 Października 2014 przez mirekg9 przeniesione do odpowiedniego istniejącego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMAN-CT Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 mi też by się przydała instrukcja i serwisówka, co prawda auto w rodzinie od 8 lat, ale serwisówki brak, jak do tej pory się nie psuło... mirekg9 a w Twoim chomiku są puste foldery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Właśnie nie wiem jak to się stało. Wiem że kilka zostało usuniętych przez administratora Chomikuj. Byśmy musieli się konkretnie umówić na dany dzień i godzinkę, aby było szybkie pobranie i administrator Chomikuj tego nie zauważył i znów nie usunął. Napisałem również do Administratorów portalu Chomikuj z zapytaniem i przed stawiłem problem. Zobaczymy co mi odpowiedzą. Na przykład ja niektóre pliki widzę /są moje/ lecz również nie mogę ich ściągnąć ze swojego konta i na swój komputer. Mam również informacje iż --brak plików--. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Anglojęzyczną serwisówkę wystawiłem na dropbox:https://www.dropbox.com/s/2atibpp8nrh7ugd/Nissan%20Almera%20Tino%20V10-serwis%C3%B3wka.rar?dl=0 Edytowane 22 Października 2014 przez Burning 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdi Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam, czy posiada ktoś serwisówkę do tinki w języku polskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Z tego co wiem nie ma wersji PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam, czy posiada ktoś serwisówkę do tinki w języku polskim ? Jeśli chodzi Ci o silnik i podzespoły, to szukaj od N16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMAN-CT Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Burning, dziękuję za serwisówkę po angielsku, na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmiod Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pośrednio do Tino 2.2DI, ale może się komuś przyda. Instrukcja do pompy VP44 https://www.scribd.com/doc/46481811/9/Odpowietrzanie-pompy-wtryskowej-VP44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KryKoz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam! Nowy na forum i kolejna prośba o instrukcje samochodu Almera Tina 1.8 10V jak można to w języku polskim bo to dla Taty nantus@windowslive.comP.S linki na chomikuj i innych takich nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 U mnie działa. Namiar masz w sygnaturce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klippo123 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czy możecie mi przesłać na adres tomekdabrowski111@Gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ciekawe co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi