2dw Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 U mnie działa. Namiar masz w sygnaturce. Owszem jest, nawet dostępna-niestety tylko dla Almery , dla Tino już nie.Dosłownie cyt:-"brak plików" Zatem dołączam się z prośbą o udostępnienie w wersji pl. instrukcji fabrycznej. Jednocześnie informuję że posiadam w formie książkowej, ale w językach ang. niem itd. W razie potrzeby mogę zeskanować interesującą część i przesłać na priv'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Instrukcja już jest ponownie. Gdyby znowu znikła, to proszę o powiadomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2dw Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Wyguglowałem taką instrukcję w pdf-ie. podaję link: https://docs.google.com/file/d/0B9E3p_KRKROMamNiLUI5YVJpbTQ/edit?pref=2&pli=1 Sprawdziłem wchodzi Edytowane 8 Maja 2016 przez 2dw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi