nicolae Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam Mam P11 z 98r (diesel). Do tej pory działała tak, że wyświetlacz pokazywał godzinę, a po spadku temp. poniżej 4 stopni przełączał się na pulsujące wskazywanie temperatury. Od niedawna zegarek jest tylko do momentu przekręcenia kluczyka. Niezależnie ile stopni jest na dworze, gdy tylko przekręcę kluczyk wyłącza się zegar a włącza termometr. Jak powrócić do wcześniejszego stanu? Pozdrawiam Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 masz przycisk w prawym wlaczniku (od wycieraczek) pod kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolae Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ??? Nie mam żadnego przycisku w tym miejscu MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 muszi miec wciskany zaraz znajde fotke to podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolae Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wielki za dzięki za instrukcję typu "jak krowie na rowie". W życiu bym się nie domyślił, żeby w tym miejscu szukać. Z drugiej strony jest to dość ciekawe powiązanie spraw "wycieraczkowo - spryskiwaczowych" z zegarkiem i termometrem. Cieszę się tylko, że radia nie nastrajam światłami a klimatyzacji klaksonem. Trochę "polecieli" inżynierowie z Nissana ale niech im będzie. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Pozdrawiam MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No to chłopie żeś nie siedział w Mercedesie tam wszystki jest jedna wajchą \ światła wycieraczki kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolae Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ano dobrze, że Mercedesa omijałem.... Jakoś tak mnie życie do Nysek przyzwyczaiło, że na 7 aut w życiu tylko jedno było innej firmy. Kulałem się już Sunny N14, Y10; Primerami WP10, P11, P12; Sereną C23. Pomimo takiej zażyłości z marką to muszę przyznać, że ten przycisk naprawdę mnie zaskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ojciec kupił A klasę. Spalona żarówka przednich świateł wymaga odkręcenia błotnika i zderzaka. 2 razy robił alternator. Czytaj wyciągał (opuszczał) silnik z samochodu bo inaczej nie ma dostępu. Że już nie wspomnę o akumulatorze pod nogami pasażera... A opcja przełączania komputera w prawej manetce to bardzo popularne i intuicyjne rozwiązanie w wielu markach. Mają tak np fordy, renault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 W wielu nowych samichodach zwłaszcza tych małych, zeby zmienic żarówke trzeba rozbebeszyc połowe przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.