Gość glk Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Jak mozna naprawic opadniety dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 To znaczy ? Dokładniej proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Griszka Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 może to o podsufitkę chodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 to napewno chodzi o posufitkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glk Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 tak tak... tego slowa mi brakowalo podsufitka... :wink: no wlasnie mi opadla (taki garb sie zrobil) i slyszalem ze mozna tasma od wewnatrz lub na nity na zewnatrz... Moze znacie jakis konkretny sposob zeby wygladala jak nowa... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Myślę , że taśma będzie dobra , pod warunkiem , że mocna. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Myślę , że taśma będzie dobra , pod warunkiem , że mocna. POZDRO Tasma klej i.... kij od szczotki... nie jezdziles nigdy kaszlakiem? Tam zawsze byly problemy z podsufitkami Stare dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marud Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Tylko dobry klej. Taśma na słońcu się nagrzeje i klej na niej odpuści (miałem wkład lusterka na taśme dwustronną i odpuściło a dach bardziej się nagrzewa). Dobry klej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Klej montażowy bedzie trzymał a na 100% klej do szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Tasma klej i.... kij od szczotki... nie jezdziles nigdy kaszlakiem? Tam zawsze byly problemy z podsufitkami Stare dzieje... nie tylko w kaszlaku. bardzo czesto takie cos sie robi w niemieckich szrotach. najwiecej jakies tam polo golfy jetty corsy itd, ale ostatnio widzialem u kolegi w passaci bodajze z 1999 roku (niby luksusy typu klima, sztuczne drewno elektryka, airbagi itd, ale podsufitka odpadla he he) ah te niemieckie taczki! do pieca z nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Myślę , że taśma będzie dobra , pod warunkiem , że mocna. POZDRO Tasma klej i.... kij od szczotki... nie jezdziles nigdy kaszlakiem? Tam zawsze byly problemy z podsufitkami Stare dzieje... Hehe, kto by się tam pitolił z klejeniem podsufitki w kaszlaku, 30 zeta i kupujesz nową :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Myślę , że taśma będzie dobra , pod warunkiem , że mocna. POZDRO Tasma klej i.... kij od szczotki... nie jezdziles nigdy kaszlakiem? Tam zawsze byly problemy z podsufitkami Stare dzieje... Hehe, kto by się tam pitolił z klejeniem podsufitki w kaszlaku, 30 zeta i kupujesz nową :-D Ciekawe czy Cie było stać na nową jak jezdziłeś kaszlokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Wiesz, przy moich zdolnościach to więcej bym kleju zużył niż warta jest nowa podsufitka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Ciekawe czy Cie było stać na nową jak jezdziłeś kaszlokiem nawet nie chodzi o to czy stac czy nie, po co kupowac jak mozna żreperowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glk Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 :shock: Jakie zainteresowanie tematem Dzieki za rade, moze w najblizszym czasie kupie jakis dobry klej i naprawie ta podsufitke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Podobno bardzo dobrym klejem do wszelkiego rodzaju tapicerek jest klej w sprayu. Kleilem nim tapicerke i bylem bardzo zadowolony ale o podsufitce wole sie nie wypowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi