Gość armadamusic Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć jak mogę w swojej maximie A34 zaprogramować przyciski do otwierania bramy/garaży które są umieszczone na lusterku wstecznym. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 amerykaniec?? mam gdzieś programowanie do ODY, może zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość armadamusic Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 taa, jest w książce instrukcja, angielski nie jest mi obcy, jednak robiąc tak jak jest napisane nic nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 może chodzi o częstotliwość, byś musiał pogadać z tymi co zakładają bramy, czy jest możliwość zmiany w napedzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Podejrzewam, iż musisz mieć odbiornik przystosowany do wbudowanego pilota. Na pewno nie da się go dostroić do dowolnego urządzenia. Jeśli tylko odbiornik w bramie spełnia kryteria częstotliwości HomeLink (standard usa) lub ma funkcję programowania z dowolnego nadajnika to jest szansa na zgranie urządzeń, jeśli nie, chba nie da się -różnice między usa a eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość armadamusic Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 najprawdopodobniej będzie tak jak mówisz (piszesz), no nic dzięki za info:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.