Gość Jaco929 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam, wiem ze byl kiedys taki temat ale zaden z linkow nie byl aktywny wiec zakladam nowy. Ktory zestaw lepszy: http://allegro.pl/cyfrowy-zestaw-bixenon-biksenon-hid-h4-hb5-h13-i2918674696.html http://allegro.pl/zestaw-hid-h4-bixenon-cyfrowy-super-slim-fv-gw12-i2952919844.html szczerze mowiac chce kupic ten tanszy bo z tego co wiem auto nie wywala zadnych bledow zarowek. Dodatkowo - czy po wlaczeniu na dlugie, krotkie rowniez sie swieca? Slyszalem ze w niektorych zestawach po wlaczeniu swiatel mijania, swiatla drogowe gasna, a tego chcialbym uniknac. I tak, wiem, zabiora mi dowod itd Za wszelka w miare szybka pomoc bylbym mega wdzieczny bo wlasnie skonczyly mi jedna z zarowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 I tak, wiem, zabiora mi dowod itd większość ma gdzieś Twój DR ważne dla nich jest dlaczego będziesz ich oślepiał wybierz którykolwiek w końcu to tylko WT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaco929 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 WT?? Nie mam zamiaru nikogo oslepiac, ustawie swiatla nizej (1ke lub 2ke). A jesli sie okaze ze dalej oslepiam ludzi to poprostu wroce do oryginalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 zainwestu w soczewki i będziesz zadowolony, a tak to niestety ale nie ustawisz aby nie oślepiać, miałem podobny problem, ale u mnie akurat amerykaniec, zamontowałem właśnie teraz soczewki i wreszcie coś widzę no ale koszt wyższy niż to co masz w linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaco929 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Przypuszczam, moglbys zapodac jakis link?? Te z linkow za najdrozsze z allegro, nie chce kupywac badziewia ale jak mowisz ze kapa to wole zainwestowac w soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 xenony.pl robiłem u niego, zawiozłem same lampy, gość ma pojęcie i dobre ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaco929 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Wielkie dzieki, jutro zadzwonie!! Ok wiec po dokladniejszym rozpoznaniu tematu stwierdzam ze nie ma sensu zakladac xenonow, zeby to mialo rece i nogi trzeba wymienic klosze a i tak nie bedzie to swiecic tak jak powinno bo Navarka nie ma samopoziomowania wiec i tak i tak okazjonalnie bedziemy oslepiac innych. Malo rzeczy na drodze denerwuje bardziej niz oslepiajace auta z naprzeciwka z wiesniacko zamontowanymi xenonami albo 100w zarowkami wiec odpuszczam temat i zamawiam normalne zarowki. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.