Gość krogulec123 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 WITAJCIE OBECNIE POSIADAM NAVARĘ ALE KOŃCZY MI SIĘ LEASING I CHCIAŁBYM PRZESIĄŚĆ SIĘ W PATHFINDERA 4.0 L WERSJA 7 MIEJSCOWA POWIEDZCIE MI JAK I CZY TE FOTELE SĄ WYGODNE CZY JEST WYSTARCZAJĄCO MIEJSCA NA NOGI I JAK Z WSIADANIEM DO TYŁU? JEŚLI KTOŚ MA TAKIEGO NISSANA MOŻE MACIE DOJŚCIE DO OSIĄGÓW POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Trzeci rząd w Pacie to raczej fotele dla dzieci do 160cm to tak według mnie choć ja tam się zmieściłem 178cm/95kg ale jechać na morze tam bym nie chciał,wsiadanie też nie jest przewidziane dla dorosłych wsiada się poprzez złozenie/uchylenie fotela(i) z drugiego rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras78 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja mam 186 i 110 kg i też się "jakoś" wbiłem na 3 rząd ale fakt że ciasno było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bawarka1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam To prawda jest mało miejsca , ale na awaryjne wypady w 7 -miu , przy niewielkim dystansie można jakoś wytrzymać . Na pewno lepiej się jedzie siedząc z tyłu w Pacie jak w Navi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harleydavidson88 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Siema. Ja mam takiego patha, mam 191cm wzrostu tylko wieszak jestem ( chudy) wleść wlazłem ale nie chciał bym jechać trasy z tyłu. Dla drobnej osoby lub dla dzieci polecam!!! Siedzi się ciekawie, po bokach masz jakieś półki czy miejsca na kubki i głośniki. Siedzenia składa się i rozkłada bardzo szybko i łatwo. Ogólnie polecam 3 rząd siedzeń. Zawsze się przyda. A jak nie to składasz i masz idealnie równą płaszczyznę podłogi bagażnika. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.