Gość Butryn Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Moze nie w tym sub-forum ale nie wiedzialem gdzie umiescic temat Zjechalem sobie dosydz ostro kierownice obraczka :roll: i przeszkadzalo mi to troszke. Kupilem na e-bay "Wheelskin", nie bylem pewny czy bedzie to w mojim guscie ale za $30 to mysle co tam. . . 3 godziny zeszlo z zalozeniem ale jestem zadowolony. POLECAM!!! W realu wygladu duzo lepiej jak na fotkach. palce troche bola po naciaganiu nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 wygląda całkiem nieźle - chociaż w mojej GT fabryczna skórka na kierownicy wygląda troszkę lepiej... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Kurde, drogo :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojciul Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Mi znajomy obszył kierę bo robi w fabryce obszywającej kierownice... Efekt jest o niebo lepszy niż ten zaprezentowany na focie.... No ale najważniejsze są walory... w zimie nie trzeba jeździć w rękawiczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-Genu...sspagenameZWDVW To było to? Tylko czemu w aukcji NISSAN jest na kierownicy takie coś jakby T.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Mi znajomy obszył kierę bo robi w fabryce obszywającej kierownice... Efekt jest o niebo lepszy niż ten zaprezentowany na focie.... No ale najważniejsze są walory... w zimie nie trzeba jeździć w rękawiczkach Orginalnie kierownica jest ze skory no ale od kiedy obraczke na reke zalozylem to ja zjechalem do konca To bedzie narazie - kiedys sie kupi nowa kierownice tylko drogie troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-Genu...sspagenameZWDVW To było to? Tylko czemu w aukcji NISSAN jest na kierownicy takie coś jakby T.... :wink: Tak to od tego samego goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 A co myślicie o tych z allegro? http://www.allegro.pl/showcat.php?id=9013 Cena już od 30 zeta, przynajmniej na zdjęciu wyglada przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Zaispirowany tym tematem nabylem drogą kupna wlaśnie z allegro. Jeszcze czekam na przesylkę. Jak przyjdzie to napiszę co i jak, może wrzucę jakieś foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Super, będziesz naszym klubowym królikiem doświadczalnym ;-) Daj mi linka na pokrowiec, ktory kupiłeś i daj znać jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62786975 Kupiłem ten, co prawda zdjęcie jest takiego z 4 kawałków, ale na mejla dostałem zdjęcie takiego z jednego. Wygląda OK. Czekam na przesyłkę i trochę wolnego czasu. Założe do K11, bo kiera trochę "podupadła".Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A ja też mam skórę na kierownicy, sam obszywałem :-) Ładnie się obszyło, ale w jednym miejscu, w miejscu łączenia skóry było za grubo i trochę ucierpiała esteryka. Skóra na kierownicy fajna sprawa. Obszycie w firmie skórą kosztuje jakieś 400-600 zł. Zdejmują kierownicę bo obszywają także ramiona trzymające koło kiery, zdejmują poduchę, bo skóra wchodzi pod spód, na łączeniu z osłoną poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Prezentuję wyniki obszycia skórą z Allegro za niespełna 30 zł. Trochę to trwało :oops:. Bolały palce od nitek, ale wg mnie warto było. Fabryczne to nie jest, ale wygląda nieźle, a przede wszystkim o wieeele lepiej się trzyma kiere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No przyznam, że wyszło Ci całkiem zgrabnie. Trochę mnie przeraża widmo bolących paluchów, ale może się skuszę ;-) Dzięki za zdjęcia i za info. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 no ladnie sie prezentuje ,,,,,tez kiedys mialem rozne nakladki na kierownicy ale to bylo niewygodne , bo ma male rece , :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Prezentuję wyniki obszycia skórą z Allegro za niespełna 30 zł. Trochę to trwało :oops:. Bolały palce od nitek, ale wg mnie warto było. Fabryczne to nie jest, ale wygląda nieźle, a przede wszystkim o wieeele lepiej się trzyma kiere. a co to jest kolo kierownicy na nadmuchu to jakis glosnik gwizdek czy odswezacz powietrza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 a co to jest kolo kierownicy na nadmuchu to jakis glosnik gwizdek czy odswezacz powietrza katapulta :wink: no jasne że "fragrans niu kar" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Prezentuję wyniki obszycia skórą z Allegro za niespełna 30 zł. Trochę to trwało :oops:. Bolały palce od nitek, ale wg mnie warto było. Fabryczne to nie jest, ale wygląda nieźle, a przede wszystkim o wieeele lepiej się trzyma kiere. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Witam Czy ktoś obszywał kierownicę skórą w Almerce ? Zastanawiam się jak będzie pasowała skóra w miejscu na kciuki (zgrubienie). Może ktoś obszywał taką kierę i może wrzucić fotki. Czy może są takie nakładki specjalne na kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Czy ktoś obszywał kierownicę skórą w Almerce ? jak w N16 to przecież można kierę z P11.144 kupić, były takie obszyte farbycznie a w N15 to można z S14, P10, P11, N15 GTi No chyba, że ktoś chce kierkę w kolorowej skórce, wtedy indywidualnie trza obszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 co do tych pokrowcow, to calkiem ok wygladaja, ale mysle ze skora nie jest rewelacyjna, ja polecam pokrowiec firmy kegel-błażusiak, mam je po 29zł, troche ich sprzedalem i wszyscy zadowoleni jak narazie, brat ma taki pokrowiec na taxi, przejechal jakies 20tys na niej i nadal jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ridrick Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 mysle ze skora nie jest rewelacyjna Hmmm wlasnie panowie zakladacie takie pokrowce a jak z walorami uzytkowymi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 qurde ja tez mam przetarta ,,i tez kombinuje coby tu zrobic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja polecam pokrowiec firmy kegel-błażusiak, Założyłem takowy w wakacje. Wygląda dobrze choć wolałbym żeby miał inny zaplot - nie sznurówką tylko grubą nicią. Walory użytkowe są bez zastrzeżeń. Ponadto jako jedyny z dostępnych np. na allegro posiada wszyte wzmocnienie na brzegach a nie tylko zawiniętą skórę przejechaną szwem. Skóra do skóry to lepsze rozwiązanie, szczególnie w zimie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 ja polecam pokrowiec firmy kegel-błażusiak, mam je po 29zł, troche ich sprzedalem i wszyscy zadowoleni jak narazie, Witam możesz powiedzieć z czego masz te nakładki, jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam możesz powiedzieć z czego masz te nakładki, jakieś zdjęcia? http://www.allegro.pl/item160515864_pokrow..._najtaniej.html dla przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi