dzemik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Kegel Błażusiak jest OK , fajna skóra. Na grube kierownice trochę wąski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 na allegro sa po 29, u mnie idzie w dobra strone, 27 zl, czy ja wiem czy za waska na gruba, na kierownice w W124 zakladalismy i jest calkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1cca5f688cc4e73b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95b296f0947f1489.html Czy ta nakładka będzie pasowała na taką kierownicę, chodzi mi o te zgrubienia na kciuki, czy dociągnę tą skórę i będzie wyglądało tak jak w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 a jaka srednica jest na zgrubieniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Obwód kierownicy 10 cm, a w zgrubieniach 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 na allegro sa po 29, u mnie idzie w dobra strone, 27 zl A to ja zaryzykuje - zamawiam w ilości detalicznej a poproszę w cenie hurtowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 odezwij sie na prv w niedziele wieczorem, moze cos sie wymysli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Założyłem i wygląda to tak: Na Primere mogłaby skórka być minimalnie dłuższa po obwodzie (weszła naprawde na ścisk), na szerokość też z 1cm by się więcej przydał. Ale za tą cene nie ma co grymasić. Jest OK A montaż bezproblemowy-kilkanaście minut i paluchy ( w przeciwieństwie do łączenia nicią) nie bolą :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Panowie-tragedia- mam kierownice obszyta profesjonalnie- wyglada jak oryginalna- koszt 50 zl- na gieldzie w Bydgoszczy- czas pracy 1,5 godz. zrobie fotki i zammeszcze- to co jest na waszych fotkach to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Czekam na fotki. Jak ładnie to lece jutro do Bydgoszczy obszywać się . Tragedia toby była gdyby to kosztowało niewiadomo ile. Za 30 zł z przesyłką fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trybix Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam jeśli ktoś będzie miał kłopoty z kierownicą skórzaną lub tapicerką niech sie odezwie.Pomogę Trybix www.kkt-skory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi