Gość konradmatyja Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam forumowiczów. Czy ktos się spotkał w takim problemem? Po kilku minutach rozmowy zaczyna tylko trzeszczeć/chrobotać, zmiana głośności nic nie wnosi. Telefon przełączony na wbudowany głośnomówiący działa poprawnie ale nie wraca na bluetootha po wyłączeniu głośnomówiącego. Telefon Galaxy S1 a QQ2008 Nie wiem czy telefon czy samochód, do ASO już nie chcę dzwonić po poprzednich ich propozycjach w innej sprawie Dziękuję za rady, Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam forumowiczów. Czy ktos się spotkał w takim problemem? Po kilku minutach rozmowy zaczyna tylko trzeszczeć/chrobotać, zmiana głośności nic nie wnosi. Telefon przełączony na wbudowany głośnomówiący działa poprawnie ale nie wraca na bluetootha po wyłączeniu głośnomówiącego. Telefon Galaxy S1 a QQ2008 Nie wiem czy telefon czy samochód, do ASO już nie chcę dzwonić po poprzednich ich propozycjach w innej sprawie Dziękuję za rady, Konrad Jedyne co mi przychodzi do głowy to rozparowanie obu urządzeń i połączenie ponownie. Bardzo odkrywcze to pewnie nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Lub sprawdzić na innym telefonie. Nie wszystkie telefony poprawnie współpracują z radiami samochodwymi z zestawami głośnomówiącymi BT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam forumowiczów. Czy ktos się spotkał w takim problemem? Po kilku minutach rozmowy zaczyna tylko trzeszczeć/chrobotać, zmiana głośności nic nie wnosi. Telefon przełączony na wbudowany głośnomówiący działa poprawnie ale nie wraca na bluetootha po wyłączeniu głośnomówiącego. Telefon Galaxy S1 a QQ2008 Nie wiem czy telefon czy samochód, do ASO już nie chcę dzwonić po poprzednich ich propozycjach w innej sprawie Dziękuję za rady, Konrad a może wystarczy tylko zaktualizować soft w telefonie ?najłatwiej sprawdzić za pomocą innego urządzenia i wówczas będziesz miał wiedzę czy to "auto" czy telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.