Gość aniek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Po wymianie oleju zaczeła kopcić na biało i do trzeciego biegu slychać dziwny klekot. Czuć benzynę. Jak moze byc przyczyna?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zmieniałeś może gęstość oleju??? Wg mnie w/w objawy wskazują na uszczelkę pod głowicą. Proponuję zmierzyć ciśnienie sprężania na wszystkich 'garach'. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aniek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zmieniałeś może gęstość oleju??? Wg mnie w/w objawy wskazują na uszczelkę pod głowicą. Proponuję zmierzyć ciśnienie sprężania na wszystkich 'garach'. Pozdro. Zmieniełam gestość oleju, nie widac ubytku plynu. Czy takie obiawy mogą wystąpić przy źle ustawiaonym rozrządzie (podobno był wymieniany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.