tomusczar Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam Mam QQ 1,6 benzyna i zbliża się pierwszy przegląd przebieg 11.000 km wersja I-Way. Proszę napiszcie ile płaciliście za pierwsze lub kolejne przeglądy i co Wam robili - gdzie polecacie zrobić przegląd (wiadomo musi być ASO aby zachować gwarancje). Mieszkam na śląsku więc tutaj bym chciał go zrobić Jeśli temat już był to bardzo proszę o przeniesienie bo nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 witaj uzupełnij profil. aby za każdym razem nie pisać jaki model auta i z kąt jesteś co do przeglądu po 11 tysiącach to chyba nic szczególnego nie sprawdzają, standardowa procedura. niestety nie powiem ci ile kosztuje przegląd w serwisie ale pewnie około 200zł tam wszystko 100% drożej kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Zakres masz tu: http://www.autoniss....eglad_typ_d.pdf Cena to już zależy od aso,warto miec własny dobry olej bo liczą słono za swój.Te 200zł kolegi to żart chyba,licz raczej co najmniej 700zł za pierwszy(mały) i ok.1000zł za drugi(duży)Dzwoń po serwisach i pytaj o koszt,różnice bywają spore.U mnie mały robocizna to ok.270-300zł+ części(filtry olej)duży to 400-500zł + części i płyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69628-pierwszy-przeglad/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Polecam dla Warszawiaków: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/57129-warszawa-jaki-polecacie-serwis/page-2?do=findComment&comment=954784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 A mam pytanie o przeglądy techniczne ? Czy serwisy nissanowskie mogą je wykonywać? Bo już do 2 dzwoniłem i dostałem odpowiedz ze nie wykonują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 A mam pytanie o przeglądy techniczne ? Czy serwisy nissanowskie mogą je wykonywać? Bo już do 2 dzwoniłem i dostałem odpowiedz ze nie wykonują!jak maja stacje diagnostyczna na miejscu to jak najbardziej moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No to zostaje mi szukać dalej? Potem przy sprzedaży auta nie będę mógł wpisać serwisowany w aso (chodzi o przeglądy)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja mam wątpliwości, czy "serwisowany w ASO" to obecnie zaleta... w samochodzie kupionym w PL to jest to nadal zaleta dla kupujących - jak jest pełna dokumnetacja a jeszcze jak wszystko robione tylko u 1 dealera to już jest całkiem super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No właśnie! I tak chciałem żeby wszystko było w jednym serwisie robione! A tu lipa niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie wiem skąd jesteś ale Polmotor w Szczecinie ma swoją stacje diagnostyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Przebieg,wypadkowość i historię serwisową jednak zwerefikujesz łatwiej.a jeśli serwis dba o renomę to i stan techniczny będzie O.K. Oczywiście są wyjątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No i łatwiej zbyć takie auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 W sumie to 2 samochód! Przy sprzedaży poprzedniego chłop w sumie się podpytywał o serwisowanie i przeglądy, dlatego pytam tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 No w sumie tak bo na okresowych badaniach to pan postuka nogą w koło każe włączyć kierunki nacisnąć hamulec i kasuje 100 i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Apropo przeglądów to można badania dagonostyczne wykonąć w ASO.Jest to oszczędnośc czasu a nie pieniędzy. Mam zamiar w przyszłym roku przy trzecim przegladzie gwarancyjnym wykonć takowe w ASO mają takowe uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Apropo przeglądów to można badania dagonostyczne wykonąć w ASO.Jest to oszczędnośc czasu a nie pieniędzy. Mam zamiar w przyszłym roku przy trzecim przegladzie gwarancyjnym wykonć takowe w ASO mają takowe uprawnienia. Witam Ja wolę iść do niezależnego punktu i wykonać przegląd diagnostyczny przed przeglądem gwarancyjnym w ASO ponieważ dam sobie samochód dokładnie przetrzepać żeby ewentualne usterki móc reklamować w ASO. Przegląd diagnostyczny w ASO może nic nie wykazać a po gwarancji zapłacisz za usterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) A ja pierwszy raz widziałem tak szczegółowe badanie z taką ilością danych na wydrukach .Robiłem micrę w Aso polmotor. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 witam ja już jestem po drugim przegladzie serwisowym przebieg ok.16000tyś km. wymienili olej ,filtr oleju ,filtr powietrza filtr przeciwpyłkowy ,pasta miedziana do hamulców ,płyn hamulcowy ,uszczelka korka spus przegląd robiony w Gdyni KJM miało być ok.1100 zł.a po wszystkim miłe zaskoczenie 979,98 zł pełen profesjonalizm ,dzwoniłem do Promotora w Gdańsku chcieli ok.1000 pozdrawiam i polecam Gdynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ja robiłem drugi roczny przegląd w Polmotorze w Szczecinie. 1370 złotych z czyszczeniem klimy (100pln). Olej swój reszta z serwisu. Czas 5 godzin ale zgłaszałem jeszcze jedna rzecz wiec dlatego przydlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi