dstasiu Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 witam nie zakupiłem jeszcze instrukcji i prosze o pomoc\ jak wymienić żarówkę postojową j jak sie tam dostać\ dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam. Najlepszą instrukcją jest opcja "Szukaj" Zerkałeś tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68355-swiatla-w-qqlce/page__st__20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 próbowałem tam dojść ale nie ma najmniejszych szans na wyjęcie , przynajmniej ten model z 2012 r , chyba bez odkręcenia lamp sie nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 E tam Ja ostatnio wymieniałem a mam ten sam rocznik. Prawa bez problemu, do lewej musisz wyjąc plastikową obudowę dolotu powietrza. Wystarczy szczupła dłoń i trochę chęci. Męczyłem się chwilę kręcąc w lewo zanim się połapałem, że jest odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 nie rozumiem dlaczego odkrecać ten nawiew skoro jest bardziej na środku, a poza tym rama tam przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 nie rozumiem dlaczego odkrecać ten nawiew skoro jest bardziej na środku, a poza tym rama tam przeszkadza Może dlatego,(a nawet przede wszystkim) że macie zupełnie inne silniki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Fakt, nie zwróciłem uwagi - powinno być "ja musiałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Udało się wymienione postojówki było ciężko ale da radę. No powiem szczerze że poprzednio miałem peugeota 407, po nim hyundai TUCSON i tam był pikuś jeśli chodzi o wymiane żarówek. tu jest makabra. Tak samo beznadziejny jest korek razem z miarką oleju. trzeba czekać aż wszystko spłynie żeby zmierzyć poziom. ach ci francuzi Edytowane 24 Lutego 2013 przez dstasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Poziom oleju wyswietla Ci się też na komputerze po odpaleniu silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 a jak chcesz realnie mierzyć poziom oleju bez płaskiego terenu i bez odczekania aż spłynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Udało się wymienione postojówki było ciężko ale da radę. No powiem szczerze że poprzednio miałem peugeota 407, po nim hyundai TUCSON i tam był pikuś jeśli chodzi o wymiane żarówek. tu jest makabra. Tak samo beznadziejny jest korek razem z miarką oleju. trzeba czekać aż wszystko spłynie żeby zmierzyć poziom. ach ci francuzi Mam ten sam silnik,i nie bardzo rozumię co masz na myśli z "dziwnością"absolutnie normalnego bagnetu?No może tele,że jest plastikowy a nie metelowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Korek osobno bagnet osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Korek wlewu oleju osobno Cię dziwi?Jeszcze nie miałem auta by bylo inaczej.(a miałem trochę)Zresztą za beznadziejny uważałeś "korek razem z miarką oleju" więc?O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Źle mnie zrozumiałes. Dziwny jest połączony korek z marka. Również miałem fordy , rover 25, renault , citroen c5, peugeot, hyundai, i wszystkie miały miarke osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Widzę że mimo tych samych silników miarki mamy zupełnie różne moja jest normalna bez korka(grafika).A tu widzę że w QQ są jeszcze dwa inne rodzaje,w tym połączona z korkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No właśnie ja mam polączoną z korkiem - oczywiście kocham swojego nissana ale musisz przyznać ze dziwne połączenie korka i bagnetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No właśnie ja mam polączoną z korkiem - oczywiście kocham swojego nissana ale musisz przyznać ze dziwne połączenie korka i bagnetu Muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 - Pan to musi naprawdę kochać swojego Nissana ! - Oj, muszę, muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 -Marian, kochasz mnie? - Nooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi