Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Uglebiona Micra K11 ____

Gość Mayday-krk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

za 3 tygodnie to juz marzec bedzie, oczywiste ze nie bede teraz w zime tego, robil, jak bardzo masz obnizone?

Witam, zamierzam obniżyć swoja k12, jako jedną z wielu zmian, ktore w niej zajda za 3 tygodnie :D

na co zwrócić uwage przy rozmowie w firmie?jaka wysokosc obnizenia jest bezpieczna?tak zeby auto nie stracilo wlasciwosci jezdnych?

pozdrawiam

a masz jeszcze gwarancje :?:

Ja mam drugie autko obniżone o 50mm i założone twarde amorki plus opony niskoprofilowe. Po gładkim asfalcie zarówno w prostej lini jak i na zakrętach jeździ się rewelacyjnie, ale kłopoty zaczynają się w chwili pojawienia się kolein lub tarki np. przed światłami, auto w takiej sytuacji staje się nieobliczalne. Raz skręcając szybko na dużym skrzyżowaniu na tarce podskoczyło mi i wysuneło mi się z toru jazdy na jakieś 30 cm tak,że prawie trafiłem auto skręcające na pasie obok. Dobrze,że tym samochodem jeździ moja Ukochana, więc raczej prędkości jakie uzyskuje są bezpieczne chodź to nigdy nie wiadomo. Elo

Witam, zamierzam obniżyć swoja k12, jako jedną z wielu zmian, ktore w niej zajda za 3 tygodnie :D

na co zwrócić uwage przy rozmowie w firmie?jaka wysokosc obnizenia jest bezpieczna?tak zeby auto nie stracilo wlasciwosci jezdnych?

pozdrawiam

a masz jeszcze gwarancje :?:

2 tygodnie pozostały i microb idzie do Zastecu :D

• 6 miesięcy temu...

jesli mowisz o tym o czym ja mysle albo jesli ja mysle o tym o czym ty mowisz to z tego co slyszalem to ludki przecinaja drążek w połowie, wspawóją takie cus za holere nie wiem jak to sie nazywa w kazdym razie takie cos czym naciagasz liny - lewy i prawy gwint i w ten spospob mozesz sam doregulowac