lp78 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nic ci się nie stanie, tylko lepiej wymieszać dawkę 2T ze Skyddem i ON (chyba, że przed tankowaniem wlejesz do baku to Ci się wymiesza) Raczej zawsze staram się - prawie pusty zbiornik->stacja benzynowa->wlewam 2T->tankuje więc wymiesza się dobrze. i tak samo myslałem wlewac skydda. w sumie zastanawialem sie żeby nawet w jednym pojemniczku mieć juz przygotowany 2T i skydda w odpowiedniej dawce i z tej butelki wlac tylko pytanie czy to moze byc razem w jednym pojemniku i pozniej do ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Ja od wielu lat dodaje do ropy Mixol-a i jak dotad w żadnym posiadanym przezemnie dieslu(obecny X-trail jest już moim 6 z kolei autem na ropę)nie miałem żadnych problemow z odpalaniem zimą czy jakimiś niedomaganiami z wtryskami.. Edytowane 24 Października 2014 przez piotrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi