Gość glo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 U mnie też tak było. 130 tyś przebiegu i kat zapchany. Salon Polska bez gazu, tylko olej brał na potęgę i to on zapchał katalizator. Wymieniłem pierścienie i usunąłem katalizator. Teraz zużycie oleju 0.0 i brak błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) U mnie też tak było. 130 tyś przebiegu i kat zapchany. Salon Polska bez gazu, tylko olej brał na potęgę i to on zapchał katalizator. Wymieniłem pierścienie i usunąłem katalizator. Teraz zużycie oleju 0.0 i brak błędów. I nie masz Kolego teraz żadnych problemów ? błędy nie wyskakują na kompie? dużo jest głośniejszy? .... bo nad tym sie zastanawiam co będzie po usunięci tego kata ? A i ile kosztowała Cie ta operacja?? Edytowane 11 Marca 2013 przez maaloxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Operacja nie jest droga. Głośniejszy dużo nie jest, lepiej się zbiera. Tylko trzeba pamiętać o emulacji drugiej sondy, założenie zwężki rozwiązuje problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Operacja nie jest droga. Głośniejszy dużo nie jest, lepiej się zbiera. Tylko trzeba pamiętać o emulacji drugiej sondy, założenie zwężki rozwiązuje problem. ta zwężka to gdzies pewnie na allegro do kupienia.. musze zadzwonic do tych moich speców co by to odrazu raczej założyli żeby 2 x do nich nie jezdzic .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zwężkę można kupić lub dorobić. Na forum jest rysunek techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zwężkę można kupić lub dorobić. Na forum jest rysunek techniczny. juz w necie na allegro znalalzelm nawet w Łodzi za 40 pln tyle ze ma kształt kolanka i sie tak zastanawiam nad 2 sprawami :- czy podczas badan technicznych nie doczepia sie (zakladam ze analizy spalin nie robia) - czy wkręcenie samo tego elementu wymaga tez jakis regulacji elektronicznej w kompie czy gdzies w samochodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Podczas badań technicznych ... jest ok. W kompie nic nie regulujesz, kasujesz stare błędy i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Podczas badań technicznych ... jest ok. W kompie nic nie regulujesz, kasujesz stare błędy i jazda. no to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi