Gość dorisgrzes Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 czy ten silnik jest bezkolizyjny i jak ustawic rozrzad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Może jakieś szczegóły kod silnika ile KM?, bo tak nikt ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 z tego co wiem to nie,więcej danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość YaaB P11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Może inaczej - uruchom silnik, wsadź kija w rozrząd - będziesz wiedział - tak samo jak z perłą, wrzuć do octu jak się rozpuści - znaczy że była prawdziwa - durne pytanie - durna odpowiedź :/ Co do ustawienia rozrządu - na znaki Mam na dzieję, że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.