Gość Anukon Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam Jestem właścicielem Nissana Qashqai z 2007. Posiada on radio z modułem bluetooth ale mogę tylko prowadzić rozmowy przez zestaw głośnomówiący. Jechałem ze znajomym, który ma Qashqai'a z 2011 (chyba) i może odtwarzać muzykę w formacie MP3 w swoim radiu przez bluetooth. Stąd moje pytanie czy jest możliwość takiego odtwarzania MP-trójek w moim samochodzie i gdzie tkwi problem wersja softu czy za stary radioodtwarzacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiokal Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Chcesz puszczać muzykę przez telefon, a słyszeć w głośnikach auta ? Jeśli tak to twój tel musi posiadać androida jeśli się nie mylę, lub musisz mieć Iphone na reszcie nie działa.Jak masz instrukcję to ją poczytaj powinno wszystko być ładnie opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anukon Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak chcę puszczać muzykę przez bluetooth. Problem w tym, że mogę zsynchronizować go tylko jako "zestaw głośnomówiący" a nie jako "zestaw audio". Wiem, że w nowszych modelach tak można. ps w instrukcji nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.