Coobcio Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Fajnie to wygląda i kolorek trafiony Jaki masz profil tylnej opony ?? Ps. Brakuje spoilerka na tylną klapę no i jak w niemal każdej zetce mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) przód: 245-35 na 9,5j tył: 275-35 na 10,5j mysle nad spoilerem z nismo v3...mozliwe ze wpadnie ale teraz pora na performance: pogrzebac w wydechu hamulce brembo wieksza miska olejowa+chlodnica itp. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Co tak ten błotnik odstaje od drzwi na 2 zdjęciu ?Musze wymarać gdzieś dokładki tylnego błotnika, fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 bita była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No na poprzednich fotach tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 bo drzwi byly zamkniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Może to lambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 bo drzwi byly zamkniete trafione 2 nowe foty będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zaciski perełki się trafiły Choć secik z 370Z lub Infiniti G37c bardziej by felgę wypełniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 niestety to tylko zdjecie podglądowe, moje sa podrapane ale za taki pieniadz zostały wychaczone ze nawet jak im zrobie kuracje odmładzającą to nadal łączny koszt będzie smieszny.. pytanie czy końcówka przewodu hamulcowego jest taka sama w zwykłych zaciskach i brembo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ile wyszło plnów za hamulce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Końcowka jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 zamowione tarcze na przód na tył wpadła opona 265/35 z mniej istotnych rzeczy kupiłem nową oliwę z racji chorych pieniedzy za motula 300v (nie warty jest tych pieniedzy) postanowiłem spróbować czegoś innego w specyfikacji 5w50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gulf, Valvoline i Mobil masz w tej specyfikacji A Tarcze lansiarsko wyglądają ciekawe czy sie giąć nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 mobila kupiłem...na papierku wyglada obiecująco i kosztuje 1/2 ceny 300v co do tarcz czytałe, że sa ok ale sprawdzi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja płaciłem za Motul 8100 xclean 5w40 230,00pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 tak, ale kup 300v 5w40 poniżej 270zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 http://allegro.pl/motul-300v-power-5w40-2l-5w-40-katowice-i3762192617.html http://allegro.pl/listing/listing.php?string=300v+15w+50&search_scope=category-18933 ja kupuje u sprawdzonego kolegi motul 300v 15w50 po 80zł za 2 l sprawdzony olej w ekstremalnych warunkach już od wielu lat pamietam jak na mobilu na jednym zlocie jeszcze calibrą o mocy ok 350km zatarlem sobie panewke od tego czasu za namową ludzi związanych z tuningiem stosuje motula i żadnych problemów ani z turbinami zaworami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 pamietam jak na mobilu na jednym zlocie jeszcze calibrą o mocy ok 350km zatarlem sobie panewke jaki konkretnie mobil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wyglądają za***iście jak to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 czary wypiaskowane i pomalowane lakierem z palety nissana (ten sam kolor co jest na felgach nismo).. generalnie chodziło o bardziej dyskretny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 BAJKA !! Coś innego Ja to heble z Infiniti G37 przekładam i mają one podobny kolor - też są srebrne ale nie aż tak metaliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 widziałem ,są duzo wieksze z tego co widze AKEBONO pasują P&P na jarzmo?? ciekawa opcja nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tył PnP a na przód trzeba dorobić adapter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 tarcza tez z infinity? jaką średnicę tarczy zakładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi