Coobcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) 355 przód a tył chyba 350mm. Tarcze akurat kupiłem z 370Z ale to to samo Ps. takie same zaciski ale w czarnym kolorze były w 370Z aa i minimalne koło na takim heblunku to 18" Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) lepsze od aktualnych?? w koncu bede wiedział ile Pali nyska, zegary z eu Edytowane 12 Lutego 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Lepsze! Oddawaj felgi gnoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) twoje zdanie sie nie liczy zaraz potne i oddam do skupu alumunium Edytowane 12 Lutego 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 podobno nie dużo ważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 będzie na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 moim zdaniem....znacznie gorsze....ale to moje odczucie... Te, które masz pasują wzorem najbardziej do Z. Rant musi być bezwględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) zakupiłem dzisiaj spoiler na klapę v3 i całkiem możliwe wpadnie również zderzak V3 aby być nismo wannabe odświeżyłem tylny zderzak aby pasował do całościteraz planuję wyciągnąć tylne koła aby lepiej spasować je do przodu.właśnie się robią dystanse z centrowaniem, dłuższe szpilki już lecą Edytowane 22 Marca 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Szkoda ze je JR'y nie maja delikatnego ranti tylko ramiona licuja z zewnetrzna plaszczyzna felgi. A nie myslales o zrobieniu tabliczki rejstracyjnej w rozmiarach US ? Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 jest rant ale skromny co do tablicy to gra nie warta świeczki, późniejsze tłumaczenia przed pałami itd. a zapomniałem dodac ze brembo zagościły na przodzie + dystans 5mm z centrowaniem +dłuższe szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ja jeżdżę na tablicy us już ponad półtora roku i tylko raz pały jak mnie złapały za prędkość powiedziały , że tablica jest nielegalna i żebym wymienił. Żadnego tłumaczenia, żadnego problemu. Z resztą w razie awarii mam ori w bagażniku. Moim zdaniem warto , bo lepiej to będzie wyglądać. Jak chcesz to dam Ci namiary na te tablice Mnie to kosztowało 85 zł z podkładką pod tablicę i wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jakie masz ET w tych felgach? Pasują do brembo bez konieczności montażu dystansów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie pasuja . Dodatkowo trzeba blotniki rolowac Et cos ok 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie pasuja . Dodatkowo trzeba blotniki rolowac Et cos ok 22 Zacisk się nie mieści czy jest jakiś inny problem? A jakby założyc węższą oponę to koło wejdzie w nadkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) ramiona tra o zacisk ja mam profil 35 i dosyc duze kąty... tarło bez rolowania stylistycznie auto zbliza sie do mojego wzoru na chwile obecna wyglada tak: do zalozenia czekają:-dłuższe szpilki +dystanse 7mm z centrowaniem na tył-brembo na tył+nowe malowanie -dyfuzor - carbonowy daszek na licznikpozostało:-zamowic tarcze nacinane na tył-detailing-spoiler na klape-sesja zdjeciowa-tłumik nismo Edytowane 4 Maja 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jakby wrzucić na tył oponę 255/35/R19 na tych felgach JR3 10,5 cala to obędzie się bez rolowania błotników? Na przodzie przy 9,5 calach tarło o zacisk? Jak sobie z tym poradziłeś? Jakie Et i szerokość w tej JR3 19" wybrać na przód i tył, żeby kola pasowały bez dodatkowych modyfikacji czegokolwiek a fajnie wpasowały się w nadkole po ewentualnym obniżeniu auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 na tyle 265 i nie powinno trzec na przod 245 + dystans 5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 W mordę niezły ten tylny dyfuzor - trzeba zacząć takie w polsce wykonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 temat trochę przyrósł kurzem, więc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Bez lotki na klapie nawet dobrze się prezentuje Choć ta Nismo V2 by była dobra - ja niedługo swojej pozbywać się będę na rzecz dużego skrzydła Edytowane 4 Lipca 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 duze skrzydlo w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 dziś widziałem na zlocie.....felga plus lotka....jestem mega za! taką lotkę też widzę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Foto Foto Ps. na Japfest się wybraliście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) tak, na starcie zaliczyłem awarię, poszły się rypać wiatraki chłodnicy i sobie nie polatałem po torze....spinam na krótko i cisza, jest to możliwe ze 2 naraz ??? Edytowane 27 Lipca 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Coś w okablowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi