hot_rider Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ale spinam bezposrednio do kostki od wiatraka i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Mi też poszedł wiatrak od chłodnicy. Co ciekawe w tym samym czasie wysiadły mi światła postojowe z przodu i z tyłu. Myślicie, że to coś w kablach, bo nie wiem czy kupować nowy wentylator, sporo to kosztuje można by wrzucić kasę w tuning , ale jak auto się grzeje to trzeba coś zrobić. Boję się , że wymienię wentylator i dalej będzie się grzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jak na krótko z bat nie dzała to padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) raczej tak...niestety kilka fot brzydala: Edytowane 27 Lipca 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) https://picasaweb.google.com/dolny.nkp.slask/26Lipca2014 https://picasaweb.google.com/dolny.nkp.slask/27Lipca2014 tu masz kuba parę fot wogóle macie wszyscy http://www.youtube.com/watch?v=6C8B125aXqY Edytowane 28 Lipca 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kurde obłednie się prezentuje ze swoją muszę coś zrobić Ps. co to masz za progi na niej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 z nismo v3 gdzies na oceanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Do wysztkich zetek jakie do mnie wpadajawrzucam poliuretan do tylnego dyfra. Na seryjnych poduszkach się obija i tłucze o budę... Trakcja także się poprawia koła tak nie skaczą jak się agresywnie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 tez wlasnie przyjdzie czas na dyfer a te są akurat do przedniego banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Widziałem w niedzielę pod domem. Bardzo dobrze się prezentuję. W Namysłowie jedyna o ilę się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) a no jedyna (cale szczescie) wyprowadziłem na spacer...mieszkasz w Namyśle? Edytowane 21 Października 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mam rodzinę w Namysłowie ale od 7 lat już we Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) z nowości to szpoiler sie pomalował +nowe oczęta + poliuretany do dyfra Edytowane 18 Listopada 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Gdzie zamawiałeś dłuższe szpilki do swojej Z ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 USA, brałem o 1cm dłuższe w PL mieli zbyt długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 USA, brałem o 1cm dłuższe w PL mieli zbyt długie Mógłbyś podać jakiś namiar? A dystans jaki polecasz? Myślałem o H&R.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Co tu dużo mówić, piękny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 masir musisz poszukac na ebay, pełno tego kucharo dzieki dzisiaj wleciał wydech, nie obyło sie bez przerabiania..a o to rezultat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Pozwolę sobie zapytać, planujesz sprzedaż zetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 nieeeee...nikt mi nie da takich pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No cóż, szkoda aczkolwiek będę śledził temat na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ta felga przy tym obniżeniu i wpasowaniu w nadkole powala na kolana... ;-) Całość perfect :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dyskretnie zmodowana, ze smakiem no pięknie się prezentuje przyznać trzeba Ps. końcówki wydechu 115mm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) stara rota 5 lat temu chodziła po nissanach dalej robi robotę Edytowane 30 Listopada 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ładnie się prezentuje. Ja juz niestety w tym roku zamknalem sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi