kaktuss_ML Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Świetnie sie silniczek prezentuje. Pokaż kirownice, bo tez cos chce wykombinowac. Znalazlem na slasku firme ktora modeluje i obszywa oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 jak znajde foto to wrzucę, akurat w chwili obecnej dochodzi do niej jeszcze carbon ale i tak mało ją ratuje , bo jest niczym koło sterowe w tankowcu ...w golfie 7 mam mniejsza i w dodatku fajnie spłaszczoną na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No wlasnie ja chce splaszczona od dolu, na ebayu w uk takie ktos robi. Sciagnalem foto, wyslalem do goscia ze slaska i nie widzi problemu. Na szczescie mam dwie, wiec chyba zaryzykuje i mu wysle jedna z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Pokaz te felgi bo jestem bardzo ciekawy jak to siadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 daj fote tej kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 daj fote tej kierownicy Jak to do mnie piszesz to wstawie jutro na swój temat, tylko musze dorwac sie do kompa. O udalo sie z kalkulatora Kolejna fotka. Sa jeszcze prostsze, mniej wyprifilowane... Jutro wrzuce do siebie kilka roznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bydle fele do swiezy zakup i dopiero płyną Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jaram się i czekam na foto w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 świetnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Cały projekt super się prezentuje. Jakie volki wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Volk racing gtc? Zapodaj jeszcze zdj wnętrza te progi carbonowe i rozporke z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Pokaż jeszcze tą kierownice, jestem mocno ciekawy co zapodales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Szybkie pytanie czy u was dioda alarmu na podszybiu pali sie caly czas ? Poprzednia byla spalona a jak kupilem nowa wcale nie gasnie nawet podczas jazdy Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 U mnie mruga a podczas jazdy gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 U mnie mruga a podczas jazdy gasnie. U mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ale mruga bez względu czy auto jest otwarte czy zamknięte? Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Musze sie dokladnie przyjrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Chyba mruga przy zamkniętym tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zaraz zobacze, poczekaj chwile Wiec tak: Miga wolno czy zamkniety czy otwarty. Jak zamykam przez chwilę mruga szybko. Jak uruchomie silnik swieci ciaglym swiatlem. Nie wiem jak podczas jazdy, jak wyjade napisze, ale chyba tez swieci ciągle, dziwnie... Alarm dziala, bo sprawdzalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 dzieki, no wlasnie czytałem o tym i ponoć to norma ,że swieci cały czas, ale to bez sensu, bo ciągnie prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No jakos dziwnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A coś wpierdziela Ci prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dawno na forum nie zagladalem ale jestem pod wrazeniem ile fajnych Z sie potworzylo a co wazne ich kierownicy z pasja na porzadnych komponetach wzbogacili swoje zabawki. Nie jestem fanem Nismo ale ten projekt w polaczeniu z piekna (i droga) felga volk naprawde wyszedl ladnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A coś wpierdziela Ci prąd? dioda jak jej nie rozłącze, pobór jest mały ale zawsze Gato dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi