jarek1111 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 NA PRAWDE SIE SPORO NAPRACOWAŁEŚ gratulacje wyszło wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 push the button...w kooperacji z Hondą nowe gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dużo zabawy było z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 nigdy nie jest łatwo a jak ma wyglądać profi to już w ogóle.. po drodze spaliłem włącznik od murano który miał być docelowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) O kurczaki, ja tez chce taku magiczny guziczek. 9 na 10 razy wysiadam z Zetki i wsiadam zeby wyjąć kluczyki, bo o nich zapiminam... Zrobilesnto keyless czy kluczyk trzeba przekrecic? Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dałeś przekaźnik po drodze dodatkowy na stop? Czy gasisz kluczykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 hejo, jako,że robię kompletny przegląd zawieszenia i całego spodu, mam pytanie o maglownicę ta duża nakrętka służy do czego? było tam małe pocenie i nie wiem czy nie dać przekładnię do regeneracji luzów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 o ile się nie myle służy do regulacji "obciążenia" czyli reasumujac jak magiel ma luz, to skręcasz, dzieki czemu niwelujesz luz kosztem ciężej chodzącego układu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 tak myslałem,ze do luzów przyszedł czas na serwis: opony już na feldze po pół roku oczekiwania wkońcu zmieniłem tuleje na nowe przewód sprzęgła w oplocie, dodatkowo zamówiłem rękaw termoizolacyjny , jak to bywa ukręciłem starą rurkę, bo się franca zapiekła ale nic straconego nowa już zamówiona poli do stabilizatora oraz dla zmniejszenia negatywu na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jak zawsze wszystko profi na wysokim poziomie. Pokaż te felgi lepiej zamiast opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 fele jeszcze stare, nowe nie dotarły jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Tył przecież można regulować fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A bez tych długich podobno nie ustawisz zbieżności. Te 2.5 stopnia spokojnie da radę ustawić i według mnie jest spoko. A przód masz regulowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dokładnie, przód tez bedzie w niedalekiej przyszłości Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Te od Coobcia są spoko. Mam je u siebie i mogę polecić. Nie trzeba targac nic że stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 poskładany w końcu ten cały bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Schludnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Tu nigdy nie ma lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shortys Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ta rura to z PVC-U jest ? + To jest pospawane czerwonym drutem ? PVC-NL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) O staba pytasz? Edytowane 24 Maja 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) nie wiem o co chodzi, wiec wklejam kota przemierzającego kosmos na keyboardzie up! wyngiel koksowniczy gat 1 hmmm, a co tu się odpi...a miały być oryginalne roty a tu jakaś podjebka a zwie się rejs czy jakoś tak Edytowane 24 Maja 2016 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Kupiłeś te Raysy za 11 kafli od MegaBlast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jaką techniką robiłeś Carbon na te elementy?Felgi kosa, podejdą 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 nie wiem zlecałem firmie...prórzniowo pewnie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Tzn natrysk? hydrografika? okleina + bezbarwny? możesz podać namiary? Spodobało mi sie... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi