hot_rider Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 nie to jest prawdziwe włókno węglowe..poszukam nr tel o ci wyslę ps. tanie to nie jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ostatnio do mnie trafił Inf z fajnym wnetrzem obłożonym prawdziwym carbonem przyjechał oraz 350-tka kurde ale kozak to wygląda: Zetke środkową konsole ma w całości zrobioną, łącznie z zegarami dodatkowymi, cyknę może jeszcze dzisiaj fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_211 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 jak dla mnie najładniejsza zetka w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 dzięki gdzie ten temat wykopałeś? aż o nim zapomniałem:) od ostatniego up`a minęło blisko pół roku i coś tam ciekawego wpadło w między czasie na wiosnę będzie profi sesja a tym czasem taki spay z czyszczenia wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_211 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 ostatnio mam więcej czasu żeby tu posiedzieć coś naskrobać, galerie nie raz przeglądałem na prawdę zetka miażdży, mój ideał czekam z niecierpliwością na sesje pamiętasz może parametry kolek? powodzenia w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 9,5 i 10,5 et 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 9,5 i 10,5 et 22 Masz podobną wymiarówke do moich (nie pamiętam ale chyba mam większe ET o kilka numerków) ale podoba mi się spasowanie feli. Siedzi nadal na sprężynach czy już masz gwint? Na wiosnę chcę też obniżać auto (głównie chodzi o wizualke) i się zastanawiam w co pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Siedzi nadal na sprężynach czy już masz gwint? gwint BC od dłuższego czasu taki szybki up Edytowane 16 Marca 2017 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nie śmiejcie się ale co to jest to złote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Tez chcialem o to pytac ale mi bylo glupio xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 stopki pod łapę podnośnika aby nie krzywić rantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie chcesz go sprzedac przypadkiem ? Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nie chcialbys znac ceny:) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 W dobie ulepow na ogloszeniach kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 to takie 3 ulepy byś kupił taki zwiastun sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie chcesz go sprzedac przypadkiem ? Ile chcesz dać za coś bardzo szybkiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 to takie 3 ulepy byś kupił taki zwiastun sesji Coś chyba zasłoniło ... lepszy fotograf by się przydał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ile chcesz dać za coś bardzo szybkiego ? Chce 350Z z powrotem A co jednak sprzedajesz swojego? Czy moze masz jakies inne ciekawe propozycje? to takie 3 ulepy byś kupił Zalezy jeszcze w jakiej cenie te ulepy Ale domyslam ze cena bedzie napewno ponad 6 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi