Gość Bardock Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam! Z tego miejsca chciałbym się przywitać i pozdrowić Was z klubu www.mx-5.pl, z którego też dostałem namiar na was, gdyż kolega z forum jest użytkownikiem Juke'a i chwalił, że dział Qashqai prężnie tu działa Na wstępie powiem tylko, że jeszcze nie siedziałem w tym qashqai'u, ale wiem, że jest to benzyna 2.0 z 2012 roku i koleżanka nie może swojego nowego telefonu LG-E610 sparować z modułem bluetooth. Wiem natomiast, że jej poprzedni telefon Sony Xperia parował się bez problemu. Czy może mieliście tak samo ? Może to być wina wersji androida ? Co mnie interesuje? -Procedura sparowania telefonu z komputerem pokładowym. -czy ktoś spotkał się z podobnym problemem, może trzeba zaktualizować telefon bądź software w komp. pokładowym? -albo może to jest jakaś pierdółka ? Bardzo bym był wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki! Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODEST Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Zapraszam do lektury, być może rozwiążesz problem. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/64415-kompatyblinosc-telefonu-z-nissan-connect/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Małe sprostowanie, telefon łączy się po przez bluetooth z radiem, a nie komputerem samochodu. QQ aż takich bajerów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Czasem pomaga włączenie w konfiguracji telefonu opcji "Trybu debugowania" - w moim przypadku (HTC Desire) akurat to pozwoliło mi sparować telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.