ksz Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Od czasu gdy uporałem się z prawą półośką [została zrobiona na zamówienie i wzmocniona.. podobno może wytrzymać moc 400 km ;0] przy skręcaniu w lewo, a dokładniej na łukach, przy prędkościach powyżej 20 km/h pojawia się "przeraźliwe" piszczenie, normalnie jak jęki kozy, czy co.. próbuję namierzyć co to może być od dawna ale że jako jestem raczej laik w sprawach motoryzacyjnych to nie daję sobie rady, jedyne co się domyślam to fakt, że to może coś być z przegubem, czy coś w ten deseń.. Czy mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć w tym temacie? A może ktoś ze stolicy albo okolic by się spotkał ze mną i pomógł mi z tym? tak czy inaczej.. plis.. help, bo mnie to drażni i laski za szybko wysiadają mi z auta, bo nie da się ciągle skręcać w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 hehe a powiedz mi w jaki sposób wzmacniali te półośki, może jest większa średnica od oryginalnej i przy skręcie o coś obciera tak ja to widzę bo przecież jak jest mocniejsza to powinna być nieco grubsza skręć koła na maxa w lewo kładź się pod auto i niech ktoś nim buja to może coś zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no jest grubsza i to z dwukrotnie pewnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.