Gość misiek_83 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 endriuWawa:ale co ty mi piszesz o wysranym silniku??bo nie kumam :roll: czy ja ci pisze ze kiedys zlapales gume??(bo pewnie zlapaleś) napisalem że dioda LED nie ma NIC wspólnego z TunInGiEm.To jest moje zdanie na ten temat, a co do optycznego to także lubie ale nie róbmy z toczydla auta które pseudo wygląda na szybkie..jak to ktoś mądry napisal:SAMOCHÓD NIE POWINIEN WYGLĄDAĆ NA SZYBSZY NIŻ JEST W RZECZYWISTOŚCI A Twoj jest szybki?? przy odrobinie szczescia zapamietasz numery rej ooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 jak chcesz misiek zobaczyc czy jest szybki, to mozemy sie przejechac albo stanąc na kresce( a jak ze mna bedziesz echal to zalóz pampersa ok??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 jak chcesz misiek zobaczyc czy jest szybki, to mozemy sie przejechac albo stanąc na kresce( a jak ze mna bedziesz echal to zalóz pampersa ok??) Dobrze, że nie chodzi o mnie (też Misiek), bo ja tam nie chciałbym próbowąc sił z Twoją almerką turbo. Moje 90 KM to trochę za mało. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ja mam 87 i też raczej nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 po co chlopaki sie scierac nie rozumiem!( :roll: :wink: chlop chcial sie dowiedziec o podświetleniu i dowiedzial ....konczymy temat pozdrawiam Bastek i Misiek zróbcie Twin Moto:D dacie rade;) plączcie sily:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Bastek i Misiek zróbcie Twin Moto:D dacie rade;) plączcie sily:D:DTy! Niegłupi pomysł! Kiedy zaczynamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi