szczepek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Odświeżę trochę temat Mam takie pytanie, jak zdejmę nastawnik i wyślę do HDK serwis to czy go później sam ustawię czy muszę szukać kogoś ogarniętego z kompem? Myślałem żeby na swoim jak będzie jescze na pompie zrobić znaki i pomierzyć suwmiarką i później na regenerowanym zaznaczyćtak samo... Bo z tymi fachowcami to wiadomo, że cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kolego HDK serwis nie ustawia CI dawki i nic nie zaznaczaj bo oni CI wyślą zregenerowany nastawnik a nie Twój. No chyba że mu zaznaczysz ze chcesz aby był Twój regenerowany. Wtedy to dłużej trwa.Dawke ustawia się KTS i bez kompa nie zrobisz tego dokładnie ale mozesz. Ja ustawiałem na słuch ale jak Ty nigdy nie robiłes tego to nie ustawisz.Jedź do mechanika który Ci zamontuje i DA PIECZĄTKE!!! Bo bez niej nie masz gwarancji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedź to muszę kogoś ogarniętego znaleźć,a w ostateczności zrobię znaki i dogadam się, żeby mi mój zregenerowali A wyżej chodziłó i o to , że znaki zrobię na swoim, zmierzę dokładne położenie i tak samo zaznaczę na regenerowanym, ale to też nie będzie za dokładne ustawienie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tak można ale tam decydują mm o dokładności. Ustawic można ale idealnie nie bd nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi