Gość Xzandafer Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Czy ktos z Was ma w aucie seryjne chlapacze z tylu? Czy to cos daje? Przod ok, wiem bo mam... Ale zastanawiam sie jak z tylem. Sa 2 zimowe opcje: seryjne albo rajdowe i nie wiem co brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ja bym wziął tańsze :wink: W zimie to nigdy nie wiadomo w co się wjedzie i gdzie się co urwie :wink: Będę sobie zakładał niedługo takie z allegro piankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Z wizulanego punktu widzenia jest ogromnym przeciwnikiem zakładania chlapaczy. Ale ze strony czysto praktycznej to mają wiele zalet. Żeby spełnić obydwie rzeczy warto założyc coś eleganckiego - czyli wybrałbym wersję rajdową w odpowiednim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 hhhmmmm, a to ciekawe.....Ja w swoim nie mam wcale :? ...ale to chyba tzreba miec wg. przepisow. Trzeba bedzie cos z tym zrobic. I gdyby nie ten watek to pewnie bym na to nie zwrocil uwagi, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Wg przepisow, to chlapacze musi miec ten samochod, ktory byl w nie wyposazony fabrycznie. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ja mam z tylu (przednich sie ostatnio pozbylem) czy te tylnie cos daja to nie wiem bo nigdy bez nich nie jezdzilem ale wydaje mi sie ze samochod bez chlapaczy wyglada ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ladniej wyglada rzeczywiscie bez. Ale na zime lepiej sie zabezpieczyc przed sola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Lepsze zabezpieczenie od chlapaczy daje zamontowanie nadkoli z tyłu Przy okazji kto z tyłu ma nadkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ja wlasnie zamowilem ale dopiero po fakcie teraz musze oddac do blacharza samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 a ja na wiosne kupilem nadkola do tylu do swojego Sunny na gieldzie, ale po przymiarce i glebsym zastanowieniu stierdzilem razem z tata ze chyba lepiej bedzie bez tych nadkoli a to z tego wzgledu ze byly za duze dziury od gory przy amorku i wszysko by sie zatrzymywalo miedzy blotnikiem wewnetrznym a nadkolem!! poprostu szybciej by gnila blaszka od tego blota!! no chyba ze sie myle!! :wink: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ja mam z tylu (przednich sie ostatnio pozbylem)czy te tylnie cos daja to nie wiem bo nigdy bez nich nie jezdzilem ale wydaje mi sie ze samochod bez chlapaczy wyglada ladniej Za to progi po zimie wyglądają brzydziej bez przednich chlapaczy... Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: Ja też będę miał czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: No to będzie GTI w wersji RALLY. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: No to będzie GTI w wersji RALLY. :wink: Pelna geba W przyszlym roku postaram sie zalatwic jakies alu na zime w tym wzorze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64058565 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No to wtedy bedzie pieknie wygladal Twoj wozik.Bedzie pelna klasa. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 a ja na wiosne kupilem nadkola do tylu do swojego Sunny na gieldzie, ale po przymiarce i glebsym zastanowieniu stierdzilem razem z tata ze chyba lepiej bedzie bez tych nadkoli a to z tego wzgledu ze byly za duze dziury od gory przy amorku i wszysko by sie zatrzymywalo miedzy blotnikiem wewnetrznym a nadkolem!! poprostu szybciej by gnila blaszka od tego blota!! no chyba ze sie myle!! :wink: pozdr a tak to całe bloto wpada do środka i leci w progi.. moja rada napraw to i załuż nadkola a jakie kupiłeś do sunny? bo jak ja szukałem to nie było do sunny kupiłem do golfa 2 i opalarką przerobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi