Xzandafer Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Czy ktos z Was ma w aucie seryjne chlapacze z tylu? Czy to cos daje? Przod ok, wiem bo mam... Ale zastanawiam sie jak z tylem. Sa 2 zimowe opcje: seryjne albo rajdowe i nie wiem co brac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piomal Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ja bym wziął tańsze :wink: W zimie to nigdy nie wiadomo w co się wjedzie i gdzie się co urwie :wink: Będę sobie zakładał niedługo takie z allegro piankowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Z wizulanego punktu widzenia jest ogromnym przeciwnikiem zakładania chlapaczy. Ale ze strony czysto praktycznej to mają wiele zalet. Żeby spełnić obydwie rzeczy warto założyc coś eleganckiego - czyli wybrałbym wersję rajdową w odpowiednim kolorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzandafer Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zicoo Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 hhhmmmm, a to ciekawe.....Ja w swoim nie mam wcale :? ...ale to chyba tzreba miec wg. przepisow. Trzeba bedzie cos z tym zrobic. I gdyby nie ten watek to pewnie bym na to nie zwrocil uwagi, hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżodżo Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Wg przepisow, to chlapacze musi miec ten samochod, ktory byl w nie wyposazony fabrycznie. POZDRAWIAM..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raveland Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ja mam z tylu (przednich sie ostatnio pozbylem) czy te tylnie cos daja to nie wiem bo nigdy bez nich nie jezdzilem ale wydaje mi sie ze samochod bez chlapaczy wyglada ladniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzandafer Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Ladniej wyglada rzeczywiscie bez. Ale na zime lepiej sie zabezpieczyc przed sola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nowikg Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Lepsze zabezpieczenie od chlapaczy daje zamontowanie nadkoli z tyłu Przy okazji kto z tyłu ma nadkola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raveland Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ja wlasnie zamowilem ale dopiero po fakcie teraz musze oddac do blacharza samochod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarros Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 a ja na wiosne kupilem nadkola do tylu do swojego Sunny na gieldzie, ale po przymiarce i glebsym zastanowieniu stierdzilem razem z tata ze chyba lepiej bedzie bez tych nadkoli a to z tego wzgledu ze byly za duze dziury od gory przy amorku i wszysko by sie zatrzymywalo miedzy blotnikiem wewnetrznym a nadkolem!! poprostu szybciej by gnila blaszka od tego blota!! no chyba ze sie myle!! :wink: pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piomal Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ja mam z tylu (przednich sie ostatnio pozbylem)czy te tylnie cos daja to nie wiem bo nigdy bez nich nie jezdzilem ale wydaje mi sie ze samochod bez chlapaczy wyglada ladniej Za to progi po zimie wyglądają brzydziej bez przednich chlapaczy... Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: Ja też będę miał czerwone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: No to będzie GTI w wersji RALLY. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzandafer Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Czerwone chlapacze zwitaja wiec pozna jesienia na moim aucie :wink: No to będzie GTI w wersji RALLY. :wink: Pelna geba W przyszlym roku postaram sie zalatwic jakies alu na zime w tym wzorze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64058565 :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżodżo Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 No to wtedy bedzie pieknie wygladal Twoj wozik.Bedzie pelna klasa. POZDRAWIAM..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nowikg Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 a ja na wiosne kupilem nadkola do tylu do swojego Sunny na gieldzie, ale po przymiarce i glebsym zastanowieniu stierdzilem razem z tata ze chyba lepiej bedzie bez tych nadkoli a to z tego wzgledu ze byly za duze dziury od gory przy amorku i wszysko by sie zatrzymywalo miedzy blotnikiem wewnetrznym a nadkolem!! poprostu szybciej by gnila blaszka od tego blota!! no chyba ze sie myle!! :wink: pozdr a tak to całe bloto wpada do środka i leci w progi.. moja rada napraw to i załuż nadkola a jakie kupiłeś do sunny? bo jak ja szukałem to nie było do sunny kupiłem do golfa 2 i opalarką przerobiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts