DINO Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 jeszcze cos wisi w środku ale nei mam podnośnika JESZCZE dlatego ma szansę powisieć ---------------------------------------- przy okazji tych działań i zdjętego zderzaka wymieniłem DRL-e na Philipsy zauważone na ta chwilę 3 plusy 1. brak konieczności poszukiwania + po stacyjce 2. przy przekręconej stacyjce w ON nie świeca dopiero jak odpali się silnik 3. świecą jeszcze przez jakiś czas po zgaszeniu auta, ale nie wiem czy to nie jest spowodowane podtrzymaniem napięcia na wtryskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 szmoc jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 ano jest a jak burczy jak się ciśnie co prawda nie to samo co GMC V8 5.3L co przyjechał ostatnio z gazem ;D ale mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi