Alekraw Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam, W pierwszym zdaniu przywitam wszystkich - pierwszy post . Przechodząc do problemu, czy komuś zdarzył się problem z złożenie jednej z części kanapy ? Wczoraj chciałem przewieźć rower i dooopa. Jedna część położyła się ładnie, druga nie. Wiecie gdzie trzeba grzebnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mam to samo. zablokowała mi się szersza część kanapy. pewnie trzeba grzebać głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alekraw Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mam to samo. zablokowała mi się szersza część kanapy. pewnie trzeba grzebać głęboko mi ta sama część . Widzę że nie jestem osamotniony, może ktoś już to usunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jeśli klękniecie lub usiaądziecie na siedzeniu do położenia oparcia, to nigdy tego nie zrobicie. Także miałem ten problem i doszedłem do tego, że kiedy siedzi się na siedzeniu to zabezpieczenia oparcia blokują się. próbujcie nie obciążać siedziska i prawdopodobnie z położeniem oparć nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Racja ostatnio klęczałem na kanapie, praktycznie się nie ruszała, ale po zejściu z niej poszła gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alekraw Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Racja ostatnio klęczałem na kanapie, praktycznie się nie ruszała, ale po zejściu z niej poszła gładko Dzisiaj przewoziłem drugi rower, spróbowałem Waszej propozycji i nic to nie dało. Chyba że jestem mało cierpliwy, włożyłem łapkę tam gdzie według mnie jest blokada to czuć że odskakuje, może jest jeszcze jedna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dzisiaj przewoziłem drugi rower, spróbowałem Waszej propozycji i nic to nie dało. Chyba że jestem mało cierpliwy, włożyłem łapkę tam gdzie według mnie jest blokada to czuć że odskakuje, może jest jeszcze jedna ? Przesuń kanapę o jeden ząbek do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alekraw Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A pomoże ? przesunięcie, teraz mam przesuniętą maksymalnie do tyłu. Jutro spróbuje I problem rozwiązany przy najmniej u mnie się sprawdza. Równocześnie z rączka od położenie kanapy trzeba też ciągnąć uchwyt przesuwu kanapy, może jest dodatkowe zabezpieczenie żeby tej większej nie można było położyć podczas jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dziwne macie sposoby koledzy, U mnie czy odsunięta ,czy dosunięta kanapa obie części sie kładą bez problemu.Może u was jest cięgno źle wyregulowane?Tylko kto teraz będzie grzebał pod tapicerką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zawsze można nie dzielić kanapy z nikim i samemu wygodnie się rozsiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Czasami jest dobrze oparcie podzielić...przynajmniej szyba nie ucierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a co, jak to mówią niektórzy, nie domkło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Za kółkiem i tak najwygodniej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ech ...młodzież...dzisiejsza młodzież,trzeba wszystko rysować? :whistle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mam to samo- ale doszedłem do szybkiego rozwiązania- linka jest za mocno rozciągnięta/lub na długa i należy z boku od drzwi w oparciu przy siedzisku odnaleźć linkę i przy naciskaniu blokady składania oparcia- lekko linkę nacisnąć by ją "skrócić/zwiększyć napięcie". Naturalnie trzeba by było gdzieś ją mocniej naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 z której strony to jest? z prawej czy lewej w kierunku jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 To zależy która część oparcia się nie rozkłada - u mnie ta podwója (czyli z lewej w kierunku jazdy znajduje się linka )- linka jest czarna i trzeba dłonią lekko nacisnąć by naprężyć i w tym czasie plastikową klamką nacisnąć i oparcie hop do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 no ta sama - szersza się nie rozkłada. dzięki. spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi