Andrews Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 OBD to rozumiem zamiennie gdy nie działa Bluetooth ? Czy ma jeszcze inne zastosowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 OBD to jest podłączenie pod ECU auta a BT to system komunikacji ze sterownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrews Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zapytam wiec ponownie, który zatem sterownik techa wybrać ? Czy możecie wyjaśnić jak laikowi, jakie korzyści niesie ten sterownik z ODB i w czym jest lepszy od np. Tech-200 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ster z OBD, powinien, z naciskiem na słowo POWINIEN, korygować mieszankę LPG w oparciu o ECU auta, ale czy da radę jak dobrze będzie wystrojone to wystarczy 224, a jak ktoś to spaprze to nawet 324OBD nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Primera P12 2.0 2006r 170 tys nalatane. Co proponujecie? Tech/barracuda/Shark? Tak wynikało z waszych wpisów w tym temacie. Sporo jeżdżę obwodnicą więc raczej tempomat na 140 km/h i do przodu jeśli to ma znaczenie przy dobieraniu instalacji. Jest opcja żeby wskazania komputera były dalej w miarę prawidłowe czy to jest tak że podłączamy LPG i komputer jest nieprzydatny? Lubię raczej szybką jazdę, zależy mi żeby się Nyska w miarę sprawnie dalej odpychała. No i jeszcze jedno. Butla w koło może być takiej wielkości żeby na nią jeszcze dojazdówkę położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 PW poszło butle to jak byś chciał wsadzić zobacz sobie tu http://www.irene.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojaaq28 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 staga bym brał, mam i sprawdza się w tym modelu co twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 staga bym brał, jest wiele innych i tez dobrych jak nei lepszych mam i sprawdza się w tym modelu co twój jak inne modele :"D w większości to ważny monter a nei firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jakie są atuty Techa w porównaniu do Staga np? Jeszcze jakieś zakłady oprócz Beskidzkiej bo tam termin zabija. No może być gdzieś pod Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 znajdę Ci jeszcze namiar na gości w Wieliczce ale nie mam pojęcia jak oni to robią choć można z nimi normalnie gadać aa gazowali mi temprę 2 generacją i na tyle to wyglądało całkiem schludnie , i jeździło poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvaski Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jaki jest koszt zamontowania instalacji LPG w Primerze 1.8 2004r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 zależy od wielu czynników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvaski Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Pytam, bo jestem na kupnie primery i chciałbym ją zagazować i nie wiem na jaki dodatkowy wydatek się nastawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 dlatego napisałem to co napisałem bo ważne jest: jakie podzespoły jak zamontowane jak wystrojone jaka faktura itd popytaj i będziesz wiedział, bo np pomiędzy Barakudą a Valdkami jest nie tylko różnica jakości ale i ceny i tak można wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 ale można powiedzieć chyba 2500 -3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 zależy gdzie bo i trafi się za 2000zł lub nawet niżej albo jak zadzwonisz pod Lublin to możesz klęknąć ale to co podałeś to średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 nie no masz rację bo gdzie i na allegro widziałem że wrzucają w takich cenach jak podałeś ale to montaż z naciskiem na wrzucenie pod maskę generalnie waldemord i alaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 a TU jeszcze lepszy asior cena za 6 garnków to chyba już dopłaca aby ktoś przyjechał TU sklep aby zobaczyć ile kosztują części i się zastanowić czy sekwencja za 1749 do R4 i za 1650 V6 jest ekonomicznie opłacalna, mój znajomy zapłacił 200zł za wymianę bezpieczników od świateł w Grand Scenicu trochę roboty jest jak ktoś wie o co caman no ale to tylko 10-15min a nie cały dzień lub więcej super okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Moze kradzione te sterowniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Bim Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Witam. Mam zamiar zagazować Juka 1.6 117 KM. Szukam kogość kto już może ma gaz w tym autku i podpowie co nieco jak to się sprawuje. Z góry dzięki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 podpytaj w dziale Juka, czy ktoś jeździ na gazie bo odnośnie zakładania to raczej nie ma przeciwwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Bim Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cześć,planuję założyć LPG w 370Z. Od gazmena dostałem ofertę na: reduktor: 2x ACR01 czerwonywtryskiwacze: Barracuda 130elektronika: Lpgtech 326Butla do zmierzenia, wlew gazu pod klapkę benzyny o ile będą możliwości techniczneNie wiem czy nie będzie potrzebny emulator ciśnienia paliwa. Może zajść taka konieczność. Teraz pytanie do bardziej doświadczonych - m. in. do DINO i Tofu, czy taki zestaw będzie ok, czy lepiej szukać czegoś innego? Czy do Nissana jest potrzebny emulator?Dzięki za odpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 przyzwoicie będzie latać bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 przyzwoicie będzie latać bezproblemowo Będzie dalej latać Bokiem bezproblemowo byle by zrobili kompensacje między stronami i dali wmiarę krótkie wężyki kolektor wtrysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi