Wojtek370 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Super, dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQ.SZC Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Do Nissana Qashqaia 2,0 z 2010r. silnik MR20DE zarekomendowano mi instalację STAG, elektronika: AC STAG 4 QNEXT Plus, przełącznik AC, reduktor R 01 150, wtryskiwacze W01 4 cyl, lubryfikacaja: AC dotrysk benzyny STAG. Cena 2900 zł W sumie koszt przyzwoity ale obawiam się wypalania gniazd zaworowych oraz przypadłości w postaci uszkodzenia katalizatora. Szukam jakiegoś bardziej zaawansowanego rozwiązania technologicznego, które likwiduje te problemy oczywiście droższego. Czy ktoś słyszał o instalacji wtrysku gazu w fazie ciekłej do tego auta? a może inny zestaw, który będzie minimalizował te problemy? pozdrawiam i z góry dziękuję za praktyczne porady profesjonalistów, Dino nie widzę na Twojej stronie oferty instalacji V generacji a do Koszalina mam całkiem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Do Nissana Qashqaia 2,0 z 2010r. silnik MR20DE zarekomendowano mi instalację STAG, elektronika: AC STAG 4 QNEXT Plus, przełącznik AC, reduktor R 01 150, wtryskiwacze W01 4 cyl, lubryfikacaja: AC dotrysk benzyny STAG. Cena 2900 zł Wtryski dość słabe, reszta może być. Pamiętaj, że to nie sama instalacja wypala gniazda zaworowe ale niewłaściwa mieszanka a ta jest wynikową użytych komponentów, sposobu ich montażu a przede wszystkim odpowiedniego strojenia. Nawet najlepsza instalacja założona przez papraka zrobi krzywdę silnikowi a ta ze średniej półki założona i wystrojona poprawnie będzie jeździć długi czas bezawaryjnie. Zgłoś się do Dino założy Ci dobrą instalację 4 generacji i będziesz zadowolony. V generacja nie ma żadnego uzasadnienia w tym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciekawy Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witam. Odświeżę nieco temat. Do p12 1.8 polift, taką wycenę dostałem. Co sądzicie,dobry zestaw za tą cenę? A może ktoś ma taki zestaw lub bardzo podobny i podzieli się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 będzie jeździć, nawet Sharik powinien dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciekawy Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dzięki DINO. W międzyczasie dostałem jeszcze drugą wycenę,teraz muszę coś wybrać, choć przyznam że jestem laikiem w tym temacie. Może jeszcze jakaś opinia o tej instalacji BRC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 osobiście BRC bym odpuścił, to dobra instalacja ale: brak programu za free, drogie naprawy, Polskie nie odstępują jakością i do tego można to ładniej zrobić i pochować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciekawy Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Właśnie tak chyba zrobię. Im więcej czytam,zaglebiam temat,tym bardziej widzę że TECH równie dobry co przereklamowany BRC,a tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi