Glorusek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam, taka sytuacja Sciaga mi auto w prawa strone, kilka dni temu zmienilem opony a wczoraj odebralem auto po wymianie kilku rzeczy z zawieszenia i ustawieniu zbieznosci... Przed chwila zauwazylem ze odklejnych jest kilka ciezarkow na kole lewym, sciaga na strone prawa, czy ma to jakies znaczenie? Daje foto https://www.dropbox.com/s/u08ht9zvav3jfrq/2013-06-02%2019.54.36.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 zbieżność do poprawy. Odklejone odważniki objawią się trzepaniem kierownicy przy wyższych prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 a nawet całą geometrię warto ustawić, bo to też może być przyczyną ściągania na prawo. Mój też lekko ściąga, a wszystko jest ustawione tip top. Zbieżność, geometria itd. Ale nie jest to aż tak upierdliwe i opon nie drze więc temat olewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przyczyną mogą być kijowe opony.U mnie na zimówkach jest super-auto idzie jak po szynach.Na letnich ściąga jak diabli a wszystko jest ustawione na cacy.I zimówki i letnie kupiłem nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Pumiak mam dokładnie taką samą sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 u mnie w CB są niektóre drogi nachylone w jedną strone i często wydaje mi się, że ściąga w jedną stronę. Jeżeli ściąga to geometria zawieszenia. Ewentualnie ciśnienie w oponach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.