Gość wels Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 wczoraj wymieniłem panewki i majster znalazł jakąś zapinkę i podkładkę w misce olejowej. Wiecie co to może być?? Trochę mnie martwi że w silniku czegoś nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata33 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 jaki silnik łańcuch czy pasek rozrządu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wels Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 jaki silnik łańcuch czy pasek rozrządu??? jak w opisie 1.9dci czyli pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 wczoraj wymieniłem panewki i majster znalazł jakąś zapinkę i podkładkę w misce olejowej. Wiecie co to może być?? Trochę mnie martwi że w silniku czegoś nie mam wiadomo co to było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wels Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 wiadomo co to było ? niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.