Gość Dymeq Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 mozna mozna i to duzo :twisted: ja mam 1.2 najslabsza wersja i mam 10.98 do 96km/h a w katalogu 16.3 smieszne to troche ale prawdziwe mam gdzies filmik moge przeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Łódź zasypana, zimówki zakładam dopiero w czwartek, jade dziś osiedlową uliczką i wypada nagle dziadek na ulice, to ja chamuje, a mcira co?a micra jedzie:D dociskam hamulec, słysze "chrup,chrup" i heja do przodu z poslizgiem do czwartku chyba nie wyjezdrzam, chyba ze bedzie tak jak teraz czyli mokro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Łódź zasypana, zimówki zakładam dopiero w czwartek, jade dziś osiedlową uliczką i wypada nagle dziadek na ulice, to ja chamuje, a mcira co?a micra jedzie:D dociskam hamulec, słysze "chrup,chrup" i heja do przodu z poslizgiem do czwartku chyba nie wyjezdrzam, chyba ze bedzie tak jak teraz czyli mokro :wink: a wlasnie visa ma abs w standarcie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 TAK Opcją była tylko AC i dodatkowe poduszki boczne HHA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 tak tylko kontrolka ABS ani razu się nie zaświeciła :roll: ma w standardzie wszystkie systemy w micrach, łącznie z tym do wspomagania chamowania, nie ma klimy, bocznych poduszek, czujników parkowania i deszczu i jeszcze systemu "bez kluczyka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ravenka Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A ja po roku użytkowania jestem zadowolona:) Jedyne co padło, to żarówka przednia szt 1. Swoją drogą słaby do niej jest dostęp. Poza tym ogólnie nie mam zastrzeżeń. Jeżdzę autkiem głównie w zimie i gdy pada, przez roczek stuknęło 25tys. Na lepszą pogodę przesiadam się na skuter - większa przyjemność z jazdy i nie stoi się jak gej w korku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacek13 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 tak tylko kontrolka ABS ani razu się nie zaświeciła :roll: ma w standardzie wszystkie systemy w micrach, łącznie z tym do wspomagania chamowania, nie ma klimy, bocznych poduszek, czujników parkowania i deszczu i jeszcze systemu "bez kluczyka" A jest coś takiego w k12 jak kontrolka ABSu? Pierwsze słyszę, bo mi się też nigdy nie zaświecieła a zaczynam 3 zimę... Chrup, chrup słychać i nawet nieźle hamuje na śliskim, o ile na śliskim jest w ogóle mowa o hamownaiu. Mam zimówki Klebera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Kontrolka ABS (przynajmniej w N16 i P12) zapala się nie w momencie zadziałania systemu tylko zaraz po rozruchu silnika i po paru sekundach się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 no to zapewne tak jest też w micrze, że sygnalizuje awarie, a nie, że system pracuje, bo jak jeździłem passatem takim starszym kiedys, to tam jak sie wlaczał abs to i kontrolka sie swiecila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A my z naszej k12 jesteśmy więcej niż zadowoleni super przyspiesza, jeszcze lepiej hamuje (troszkę słabiej przyspiesza na 3 w porównaniu z almą 1,8 ) wszystke gadgety takie jak powinny być nawet wbudowana zmieniarka działa jak należy zresztą mikrę kupiłem ze wszystkimi dodatkami jake były w 2005r minus nawigacja bo mam z almery. Zobaczycie auto będze super lekko z 8 lat, auto jest lepsze niż almera a wiem stąd, że moje dziecko woli jeździć micrą w przyszłym roku kupuję 16" + oponki 205 :twisted: chociaż na 195 już wygląda morderczo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 AdaSch zapodał byś nam jakieś zdjęcia na tych kółeczkach bo ja mam 15` alusy, ale myślę o czymś "większym" na wiosne-lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi