Gość Tramt Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam kolegów po raz pierwszy i proszę o pomoc w poniższej sprawie. Po lekkim dzwonie w koło przednie poleciała mi skrzynia w mojej Primerce P11 Lift 2001 1,6. Oznaczenie pod odciągnikiem to: 4W400#2 Oferowane z odzysku z identycznych samochodów mają oznaczenie 6j00#2 i 6j00#3 Wyglądają identycznie jak moja. Sprzedający sugeruje że są zamienne, różnią się jedynie producentem Moja jest produkcji europejskiej a kupowana - japońskiej. Czy są one faktycznie zamienne?? Dziękuję za pomoc Możecie mi polecić mechanika w Lublinie lub okolicach? Pozdrawiam Witam kolegów po raz pierwszy i proszę o pomoc w poniższej sprawie. Po lekkim dzwonie w koło przednie poleciała mi skrzynia w mojej Primerce P11 Lift 2001 1,6. Oznaczenie pod odciągnikiem to: 4W400#2 Oferowane z odzysku z identycznych samochodów mają oznaczenie 6j00#2 i 6j00#3 Wyglądają identycznie jak moja. Sprzedający sugeruje że są zamienne, różnią się jedynie producentem Moja jest produkcji europejskiej a kupowana - japońskiej. Czy są one faktycznie zamienne?? Dziękuję za pomoc Możecie mi polecić mechanika w Lublinie lub okolicach? Pozdrawiam Witam ponownie Dla zainteresowanych info co udało mi się dowiedzieć w tym temacie. Skrzynie powyższe nie są zamienne. Montaż z silnikiem bezproblemowy ale trzeba wymienić półosie i mechanizm sterowania. Zdecydowałem się na regenerację Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.