Gość radzio93 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam.! tak jak w temacie wjechałem dzis w dużą kałuże ledwo przejechałem po tym zaczął mi szarpać silnik. nie znam sie na motoryzacji na tyle dobrze by stwierdzic co to może być.. czy to przejdzie ? czy coś do wymiany ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlak Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 odpala normalnie ?, mozliwe że świece zalałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 a którą stroną auta wjechałeś w tą kałużę i jak duża/głęboka była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Odparuje i będzie dobrze. Chyba że wleciało więcej wody np. w gniazda świec, to należy wodę wydmuchać, bo może iskra przeskakiwać. W ostateczności należy odkręcić kopułkę i ją również przedszeć-przedmuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.