Gość al2s Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witajcie, przeglądałem forum, nie zauważyłem (możem ślepy). Mam problem z moją starą almerką, wyciek z układu wspomagania kierownicy. Jestem laikiem (także przepraszam wszystkich, dla których problem jest błahostką), jest dramatycznie, pół silnika jest zalane, kapie praktycznie z każdego miejsca w aucie - tak, że mnie sąsiedzi wywalili z miejsca parkingowego. Możecie podpowiedzieć co zrobić, co sprawdzić, tak żeby było budżetowo?! Pozdrawiam i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Możecie podpowiedzieć co zrobić, co sprawdzić, tak żeby było budżetowo? znaleźć wyciek i usunąć, nic innego nie przychodzi mi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Na jakiej podstawie sąsiedzi Cię wyrzucili z miejsca parkingowego?... A sprawdzić pompę wspomagania, pierwsze co mi przyszło do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Umyć silnik i obserwować miejsce wycieku oraz zrobić fotki i dać na forum. Potem będziemy radzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.