misq Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 to ja za 2 tygodnie będę na urlopie to wypłucze i zaleje 5w50, zobaczymy co dalej.. ale właśnie, to co wlać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja na chwilę obecną mam zalanego Mobila1 - pogodzenie cena/jakoś. Jakby mi wcinał tak jak to robił do tej pory to kupno Mobila1 wychodzi taniej niż kupno Millersa czy Valvoline. Teraz przy następnej wymianie prawdopodobnie zaleje Liqui Moly, Petronas, Texaco albo coś inszego. W każdym razie nic popularnego i ogólnie znanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jakby płukanka silnika nie pomogła, to : Będę miał primere z SR20DE na części. Serducho zdrowe, autko zapiernicza ( testowane przez kumpla w UK ) i nic nie kopci. Jakbyś chciał, to możesz przy mnie osłuchać, przejechać się i wyciągać silnik Jak coś to PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi