em Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Niestety w mojej kaśce pękło mocowanie (łącznik) przewodu powietrza. Taka część z czujnikiem ciśnienia. Czas oczekiwania w serwisie 2-6 tygodni. Na allegro bywają podobne, ale z innym mocowaniem. Tak więc liczę na odrobinę szczęścia tutaj. Ktoś może gdzieś się spotkał, albo jakimś przypadkiem ma na zbyciu? Samochód to Qashqai 1.5 dci 110 km 2010 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 A mam pytanie a próbowałeś podjechać do zakładu spawania plastików może ci to zrobią za drobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dobry pomysł. Mam nadzieję, że wytrzyma. Jutro to załatwię. Dzisiaj przewód pękł całkowicie i skończyło się na przejażdżce na lawecie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 da radę zderzaki spawają i się trzyma i co udało się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Element pospawany. Wszystko trzyma, ale widać, że są mikro nieszczelności. Jeszcze mi poradzono wymieszać poxyline z pociętym włóknem szklanym i to obłożyć. Powinno wytrzymać do czasu nadejścia nowej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 To coś słabo przyłożył się do swojej pracy ten gość od spwania plastików. Poprość żeby obspawał Ci to jeszcze raz z zewnątrz szerszą elektrodą to będziesz szczelne. Szkoda Twojej pracy na oklejanie tego tym bardziej że to ma być zrobione jak twierdzisz tymczasowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Być może słabo się przyłożył, ale dzisiaj wszystko pokleiłem polixiną z włóknem szklanym. Do powrotu z wakacji powinno wytrzymać. Na wszelki wypadek zaopatrzyłem się w linkę holowniczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.