Guest dodka79 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego przy zmianie biegów z 1 na 2 i dalej za każdym razem szarpie (coś jakby czkawka) i staje "dęba". Przygazuję, trochę przetrzymam sprzęgło - gaz i jedzie, ale zaraz po kolejnej zmianie - to samo...Nie mogę tak jeździć. Od razu mówię, że wtryski sprawdzone - są w porządku, intercooler nowiutki -wymieniony, wszystkie możliwe filtry regularnie wymieniane...Co to za cholera? Żaden "fachowiec" nie wie co mu jest. Jak wcześniej lekko szarpało - okazało się, że dziurawy intercooler. Dzisiaj wymieniony na nowy - wsiadam i co.....szarpie, ale teraz duuuuuużo mocniej niż przed wymianą intercoolera. Pomocy....! Kto ma jakiś pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeshky Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 koło dwumasowe było sprawdzane? Jak gasisz to mocno trzęsie budą? PS. uzupełnij profil bo w zasadzie nie wiem czy problem dotyczy diesla czy benzyny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysska Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 IC nowiutki z salonu czy jakiś przerabiany, bo choć jak napisał Kolega wcześniej tez mi to wyglada na dwumase to jesli problem wystąpił zaraz po wymianie IC to problem jest z dolotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.