Gość stypcio Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Mam problem z wycieraczkami w swojej K11 94r. Mianowicie pierwszy bieg (ten przerywany) dziala bardzo zadko a prawie nigdy gdy jest potrzebny czyli podczas malego deszczyku:/ Kolejne dwa ciagle biegi dzialaja bez zarzutu. Z tym przerywanym jest czasem tak ze jak zalacze to przez dluzszy czas nie dziala (kilka minut) ale potem jak "zalapie" to juz idzie poprawnie potem gdy wylacze i wlacze to od nowa to samo - nie dziala. Nie wiem czego to wina zwykle podczas deszczu sa problemy moze cos zamaka? Spotkaliscie sie z czyms takim?? Jak na razie podczas malego deszczyku musze co jakis czas sam zalaczac i wylaczac wycieraczke bo nie lubie jak nie potrzebnie smigaja tam i spowrotem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ja też miałem taki numer w k12 puki się nie zorientowałem, że tuż obok jest taki pasek na którym się ustawia częstotliwosc pracy własnie tego "powolnego, pierwszego" trybu pracy wycieraczki, wiec teraz ustawiam to sobie według potzeb, więc moze tez masz COŚ na manetce co odkryjesz tak jak ja po 6 miesiacach uzywania auta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 K11 nie ma czesctotliwosci pracy wycieraczek,wydaje mi sie ze moze to byc walniety przekaznik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 dokladnie w k11 nie ma takiej regulacji. Gdzie jest ten przekaznik odpowiedzialny za wycieraczki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabuszko Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 odkopie watek gdyz mam pewien problem. Moja dziewczyna ma micre 93 rok i czy tam niema przerywanego trybu pracy wycieraczek?? :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ainkaa Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam! U mnie podobne objawy. Pierwszy bieg, wycieraczka robi część ruchu, staje, po chwili przesuwa się o następny kawałek, staje i tak na okrągło. I tak robię za pierwszy bieg sama Pomożecie? Może ktoś zamieści jakąś fotkę - gdzie ten przekaźnik i czy w ogóle będę sama w stanie ten problem usunąć. czytałam już o podszybiu czy jak to się fachowo nazywa ale taki sposób rozwiązania problemu mnie przerasta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.