tmiod Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 miałem stluczke i potrzebuje nowej lampy - prawy, przód.pytanie - czy lampa od anglika się nadaje? są takie na allegro. pytanie o sposób mocowania oraz o profil swiecenia. W mojej rozbity jest klosz, ale chyba nie obejdzie się bez wymiany całej lampy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Od anglika może nie podejść, gdyż prawa może świecić "wyżej" celem doświetlania znaków. przedliftowa lampa do Tino nie zabija na szczęście ceną: http://allegro.pl/nissan-almera-tino-lampa-przod-prawa-europa-w-wa-i3356545265.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmiod Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Dzięki, tak myślałem. Ale ta co podales z allegro jest akurat uszkodzona, a najtańsza normalna sprawna jaką znalazłem to koszt 300zl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 nie zwróciłem uwagi jakie to uszkodzenie, ale jeśli pęknięcie nie jest na kloszu, to możesz zrobić przecież z dwóch jedną Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmiod Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Nie wiem czy udaloby mi się ładnie posklejackloszz obudowa, wiec zamowilem cała w dobrym stanie za 300. Bawił się ktoś z was w klejenie klosza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.